Jump to content
Guest darcosi

един сивик по малко :( но двама живи

Recommended Posts

Guest emko

Дарко...задължително курбанче трябва да правите, че да се помни деня и да не се повтаря !!!А щом си жив, здрав и читав не една и две коли ще имаш и ще ръчкаш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Абе извинявай,че те връщам пак към случката,но можеш ли да ни разкажеш по-подробно като наблегнеш на това как се е държала колата,задницата ли поднесе първа,имаше ли предупредителни знаци от страна на колата(смисъл с нещо да е подсказала малко преди да занесе).Това е с цел да ни е в помощ на нас останалите.Да почерпим от твоя(макар и горчив) опит.Пък и да се пазим,да опознаем слабите страни на автомобила-за това.Остави настрана гумите и т.н. просто ако не ти е проблем да разкажеш подробно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Пи4 някога карал ли си с такава скорост (170-180 в градски условия)предполагам не......не му задавайте глупави въпроси моля,4е ставаме сме6ни.Знае6 4е Дарко изка да изкара максимума от тая кола която няма ни6то об6то с на6ите :) Та при такава скорост квото и да стане не си мисли 4е 6те разбере6 ко става,даже и да ти тръгне задницата абе квото и да стане......и не пренебрегвай гумите в слу4ая, в завой 4уква6 контрите и си 4ао директно в драките.....Не можем да си сверяваме 4асовника с дадената слу4ка панимае6?????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

причината за ПТП-то беше по моя винабях на 4-та и в завоя опа застигам двама много бързо натискам леко спирачка и на улицата има строеж и има много прах на пътя и задницата поднесе ругнах 3-та и го там помня после малко салта и колата на напречно напътя на гуми аз съм се таркалял не на пътя а в градинки разни и после пак се е върнала.Гумите имаха много голяма вина за това.със нормално окачване на сивик 5ген незнам дали в този завой може да се земе с такава скорост VTi ще мине :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

darcosi:благодаря много.Точно това исках да разбера.Драгич:аве що така си все на контра ве човек.Глупав бил въпроса и т.н.Защо да е глупав?Виж че точно си спомня преди катастрофата какво е станало.Аз точно това исках да разбера.На мен отговора му напълно ме удовлетворява.Ясно, че времето тече много бързо в такава ситуация ама съгласи се,че в зависимост от кривата на завоя може първо малко да поднесе и т.н.Може малко да е поднесла той да се уплашил и да е ковнал спирачките...Варианти много.За това исках човека да разкаже...Като казах за гумите имах предвид не да ми каже ами гумите ми бяха зле и за това,ами да опише поведението на колата.Те че имат значение ЕСТЕСТВЕНО.И ДА-не съм карал в градски условия със 170-180.Нашия град докато дигна 100 и съм вече излязъл от него :) .Пък и да мога пак не бих карал в град с такава скорост.Такъв тип шофьор съм просто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

не му задавайте глупави въпроси моля,4е ставаме сме6ни.

<{POST_SNAPBACK}>

Aбе и аз започвам да се дразня вече.То човек не може да изрази мнение...."тъп бил въпроса"...е не може всички да сме еднакво умни!Един знае нещо, друг - друго.Нали затова обсъждаме, за да се научим! :)

Мисля, че въпросът на cls е много добър.А относно занасянето:няма значение дали си в града или на магистралата - и на двете места можеш да вдигнеш 200км/ч, и н двете места колата може да ти поднесе.Целта е да я овладееш, преди да е станала белята...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ADH и двамата бяхме без колани и то със смъкнати предни прозорци :) и никои не излетя от колата чист късмет

<{POST_SNAPBACK}>

Това може да прозувич като пропаганда АНТИ закона задължаващ слагането на предпазен колан ;) или просто наистина сте били невероятни късметлии !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

РАДВАМ СЕ, че си се оттървал Дарко :):) При тези обстоятелства колегите имат право - явно си любимец на Господ!Съжалявам за колата, но в същото време съм сигурен, че следващият проект ще е МНОГО по-добър и завършен - искрено ти го пожелавам ;) ;) !ГОРЕ главата и напред!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Слава Богу , че сте се завъртяли в правилната посока , че като гледам удара отзад как е накривило хонделката , не ми се мисли ако беше отпред :) Пак малкия дявол , наистина както вика Магнум , слагай двигателя на Телевизаорче и ще ги мачкаш навсякъде ;) Искам да ти пожелая успех в следващия проект !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Това е с цел да ни е в помощ на нас останалите.

Да почерпим от твоя(макар и горчив) опит.

Пък и да се пазим,да опознаем слабите страни на автомобила-за това.

<{POST_SNAPBACK}>

Е почерпи ли се от опита? Няма два еднакви завоя!!! Автомобила рядко е причина-миг несъобразителност и 2 години ходих по дела.

Аз точно това исках да разбера.На мен отговора му напълно ме удовлетворява.

Ясно, че времето тече много бързо в такава ситуация ама съгласи се,че в

зависимост от кривата на завоя може първо малко да поднесе и т.н.

Може малко да е поднесла той да се уплашил и да е ковнал спирачките...

Варианти много.За това исках човека да разкаже...

<{POST_SNAPBACK}>

Като тръгне забравяш и криви и прави и успоредни !!! Карай си с под 100, щото докато го измислиш не се знае какво може да стане.

Аа и Парадокс-а ти с 200 карал ли си??? поднесе ли ти с тая скорост ще имаш време точно да мигнеш -- те WRC-тата не могат да ги оправят с тая скорост , а какво остава за твоя леген

сорри за офф-а

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

group4dam:Ами почерпих,брат,от горчивия опит.darcosi написа:"причината за ПТП-то беше по моя винабях на 4-та и в завоя опа застигам двама много бързо натискам леко спирачка и на улицата има строеж и има много прах на пътя и задницата поднесе ругнах 3-та и го там помня после малко салта и колата на напречно напътя на гуми аз съм се таркалял не на пътя а в градинки разни и после пак се е върнала.Гумите имаха много голяма вина за това.със нормално окачване на сивик 5ген незнам дали в този завой може да се земе с такава скорост VTi ще мине""Няма два еднакви завоя"тук съм съгласен"Като тръгне забравяш и криви и прави и успоредни"(това е гениално направо)цитирам:"...и задницата поднесе ругнах 3-та и го там помня..."Darcosi май не е забравил.Както се вижда имал е време за реакция и е разбрал какво става.Ама кой каквото си иска да приказва."Карай си с под 100, щото докато го измислиш не се знае какво може да стане."Я помисли пак.Ако разчиташ на мисленето си загубен и под 100 даже-всичко трябва да го имаш отработено до "вроден" рефлекс.Примерно оня ден така се нахендрих в един завой(тука из планината знаете ли какви са гадни) със 110 и какво-тръгна задницата ама настъпах повече(бях на 3-та) и се оправи.И това че тръгне ли и край не е вярно при каквато и да е скорост-зависи от тръгването.И за кво се чокаме сега?Само разводнявахме темата.Аз исках да разкаже човека подробно.Къде ви бръкнах с това незнам.За мен това си е ценно.Всеки го интересува по нещо.Пък може и за другите да е интересно ей така просто от любопитство.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Абе научете се да не цитирате целия топик в един пост моля ви... не сте малки деца!!!Като видиш це цитираш 3 романа земи го изтрий...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Здрасти пич!!!Съвсем случайно разбрах онзи ден като бях на тренировки от един млад член на клуба!!!Какво да ти кажа,важно е че си жив и здрав пък другото ще си го напазаруваш!!!Но мисля че ако бес по добри гуми,и по широки нямаше да е точно така!!На теб окачването ти не е зле!!!П.С.Ще се пускаш ли на гонките на 29 този месец? :)))) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Но мисля че ако бес по добри гуми,и по широки нямаше да е точно така!!На теб окачването ти не е зле!!!Здравей I4o :) преди Дарко нали и аз аз исписах тоя завой имах почти нова гума пак нема оправия само че тои ми би рекорда ;) аз бех със 150-160 има и пясък просто мислил съм ситуацията много няма как да се овладее колата както и да подходиш за това и викам синята алея :) Абе най важното е че сме живи и здрави!

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...преди Дарко нали и аз аз исписах тоя завой...

<{POST_SNAPBACK}>

В крайна сметка, кой е той? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

Тоя завой е опасен по добре да не минавате отам с хонда щото завоя като види хонда и мени наклона за да я отклони от пътя опасна работа.завоя се намира в ЖК.Дружба-2 като се слиза от младост наболу после веднага в дясно има една авто морга е завоя е точно след моргата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Дарко братле ти закусвал с Господ!!!! Това мога да ти кажа! Важно е че си жив и здрав а в пердаха и аз ще се включа! Следващия път тури и едни тръбета вътре та да съм сигурен че каквото и да сътвориш ще се отървеш ЖИВ!!! Еби и майката на колата купе все ще се намери и то на прилична цена но живота не можеш да го замениш с нищо! Аз съм минал по пътя ти и го знам със сигурност!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Леле бате слава Богу 4е сте живи и здрави!На тоя завои много хора пострадаха!Ненапразно там по4ти винаги кле4ат куките!Трябва да прави6 курбан на тая дата,за радост е малкия дявол!Незнам дали сега е момента,но искам да те питам какво 6те прави6 с купето 4е ми трябват джунжориики от таблото(4асовник,жило за парното и тнт)!? Ако има6 нужда от помо6т за не6то свиркаи 6те помагаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Аз както си го предствам този завой(ако е същият) е доста объл. И в този случай според мен коланите биха били от голяма полза. Дидко е много прав. Много ми е интерсно какво мислят другите относно това, което той е написал. За мен важи поне. Не че не карам бързо, карам, но не безразсъдно. Извинявам се за израза на Дилян. Айде със здраве и умната, че идва зима :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Цитат:Cls Примерно оня ден така се нахендрих в един завой(тука из планината знаете ли какви са гадни) със 110 и какво-тръгна задницата ама настъпах повече(бях на 3-та) и се оправи.И това че тръгне ли и край не е вярно при каквато и да е скорост-зависи от тръгването. :) Koлега трябва да ти кажа че има страшно голяма разлика с колко км си ако се случи колата да поднесе и нещата с които трябва да се съобрзиш в такъв даден момент са много а имаш стотни за размисъл :) Ще ти дам един пример какво би направил ти ако си в същия завои караш В-тек прекъсвача ти е на 8000 самоче имаш чип и не изключва на 8000оборота а на 9300 колата ти поднася точно когато си на 3та в 8500 оборота не говоря за приплъзване а поднасяне ;) Съжалявам за оффтопика просто изках да задам този въпрос!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mr97%

момчета, живи и здрави, евала че хондьо ви е опазил, макар че същото не може да се каже за вас. забележката за гумите е супер уместна.както и да е, това е малкия дявол, важното е че сте добре, хондите във форума може да си идва и отиват, но това не трябва да става с форумците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

За V-tec:радвам се че има хора, с които може да се разговаря спокойно.Какво ще стане във тази ситуация честно казано незнам.Никога не съм карал кола с втек и незнам как е докато я караш.Аз не съм някой с голямо самочуствие на шофьор,точно обратното-много добре(почти) си знам възможностите и кога ме добъзява и т.н.).Обаче искам да ставам по-добър.Затова ме интересуват такива неща.И колегите спокойно можеше да ми обяснят това-онова,а не веднага пак да се започва кой е глупав и заядки.А според мен няма голяма разлика в скоростта в смисъл,че ако тръгне мъжката колата няма какво да се направи почти.Още като взех хондето исках да го пробвам на ръчна на един пуст път.Бях с 40-50 км и си я сурках така,но изведнъж така тръгна че успях само да завъртя 2 пъти кормилото и вече бях спрял напреки на пътя.Страшно бързо стана всичко.Та основната ми мисъл е че ня трябва да оставяме на мозъка да "съобразява" и "измисля" решение в дадена ситуация,не че няма да измилси ама е прекалено бавен.От момента на получаването на информацията до подаване на импулс минават около 10-20 стотни даже повече, добави времето и за "измисляне" на решение и то какво става?Аз съм бил във Военновъздушното училище и там точно това ни учеха-че трябва да имаш готов отработен модел за реагиране.Така се подготвят пилотите.И другото най-важно нещо-ТРЕНИРОВКАТА.Нарочно изпадаш в дадена ситуация и се оправяш,после пак и пак,и пак.Разбира се това е само модел,защото еднакви ситуации няма.Но при положение,че имаш изграден опит на мозъка му остава само да приложи конкретния модел върху ситуацията и да нагажда оттука нататък.Може да не съм се изразил много точно,но се надявам да ме разберете.А за занасянето примерно при 200 км.Вдигни 200 и завий леко.Мислиш ли,че колата не носи.Носи се,но е толкова малко,че не го усещаш даже.Може да се оправи колата при 200,зависи от това каква е силата на занасянето.В почти всички случаи може да значи "КРАЙ",но не във всички.Надявам се да си говорим спокойно.Аз съм сигурен,че има много работи,които да науча от вас.Не тропам с крак и да викам,е аз съм прав само.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

колега, всички 'тренираме' уменията си -- само да не ти се превърне в навик, в самоцел, и да почнеш нарочно да поднасяш по улиците, за да трупаш умения.всички сме минали по тоя път, и всички сме си страдали от това. дали по-малко или фатално - вече въпрос на късмет.както един приятел казва "имам късмет, защото не разчитам на него"ето сега зима идва - хващаш някой изоставен мокър или заснежен полигон, и почваш. само гледай да няма в какво и най-вече в КОГО да се блъснеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Магнуме,да ти кажа за другите ме е страх повече отколкото за мен.Когато правя т.нар. тренировки винаги съм сам в колата и винаги съм някъде на пусто.При нас поне пусти места колкото искаш :) Тъй като гледам сме горе-долу на едни години, тъй че знам за какво говориш.И се отнасям доста сериозно към шофьорлъка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

За V-tec:радвам се че има хора, с които може да се разговаря спокойно.

Какво ще стане във тази ситуация честно казано незнам.

Никога не съм карал кола с втек и незнам как е докато я караш.

Аз не съм някой с голямо самочуствие на шофьор,точно обратното-много добре

(почти) си знам възможностите и кога ме добъзява и т.н.).

Обаче искам да ставам по-добър.Затова ме интересуват такива неща.

И колегите спокойно можеше да ми обяснят това-онова,а не веднага пак да

се започва кой е глупав и заядки.

А според мен няма голяма разлика в скоростта в смисъл,че ако тръгне мъжката

колата няма какво да се направи почти.Още като взех хондето исках да го пробвам

на ръчна на един пуст път.Бях с 40-50 км и си я сурках така,но изведнъж така

тръгна че успях само да завъртя 2 пъти кормилото и вече бях спрял напреки на пътя.

Страшно бързо стана всичко.

Та основната ми мисъл е че ня трябва да оставяме на мозъка да "съобразява" и

"измисля" решение в дадена ситуация,не че няма да измилси ама е прекалено бавен.От момента на получаването на информацията до подаване на импулс минават

около 10-20 стотни даже повече, добави времето и за "измисляне" на решение и то какво става?

Аз съм бил във Военновъздушното училище и там точно това ни учеха-че трябва

да имаш готов отработен модел за реагиране.Така се подготвят пилотите.

И другото най-важно нещо-ТРЕНИРОВКАТА.Нарочно изпадаш в дадена

ситуация и се оправяш,после пак и пак,и пак.

Разбира се това е само модел,защото еднакви ситуации няма.

Но при положение,че имаш изграден опит на мозъка му остава само да приложи

конкретния модел върху ситуацията и да нагажда оттука нататък.

Може да не съм се изразил много точно,но се надявам да ме разберете.

А за занасянето примерно при 200 км.Вдигни 200 и завий леко.Мислиш ли,че

колата не носи.Носи се,но е толкова малко,че не го усещаш даже.

Може да се оправи колата при 200,зависи от това каква е силата на занасянето.

В почти всички случаи може да значи "КРАЙ",но не във всички.

Надявам се да си говорим спокойно.Аз съм сигурен,че има много работи,които

да науча от вас.Не тропам с крак и да викам,е аз съм прав само.

<{POST_SNAPBACK}>

Разбрахме че можеш да я оправиш с 200 - айде стига сра в темата вече !!!

Имах един познат(лека му пръст) и той ги оправяше с 150 - и беше прав, ама по миналата година го заровиха легнал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Разбрахме че можеш да я оправиш с 200 - айде стига сра в темата вече !!!

Имах един познат(лека му пръст) и той ги оправяше с 150 - и беше прав, ама по миналата година го заровиха легнал  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Съжалявам за приятеля ти!

Обаче мисля, че не си прав.Имам тук някъде из дисковете едно клипче на драг състезание(истинско-с големите гуми и 124098704 кубикови двигатели), на което едната машина занася(тоест задницата) и шофьорът успява да овладее ситуацията.Гледал съм го над 50 пъти за да осмисля как го направи....А нали се сещаш какви километри се развиват за 5-6 сек. там?!

Още нещо:абсолютно съм съгласен, че трябва да се упражнява едно нещо, за да се научи до такава степен, че да го правиш без да се замисляш, като всичко това трябва да бъде безопасно, тоест да не е в кварталната пряка или в пътя до съседното село.Ще ви кажа АЗ какво правя:зимата, вземам едно кашонче от телевизор например, слагам го в багажника и отивам на някой полигон.Слагам кашончето посредата, и после се опитвам да го избегна при всевъзможни ситуации.ПОМАГА АДСКИ МНОГО!Ще се убедите сами!

Безаварийно на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Още нещо:абсолютно съм съгласен, че трябва да се упражнява едно нещо, за да се научи до такава степен, че да го правиш без да се замисляш, като всичко това трябва да бъде безопасно, тоест да не е в кварталната пряка или в пътя до съседното село.Ще ви кажа АЗ какво правя:зимата, вземам едно кашонче от телевизор например, слагам го в багажника и отивам на някой полигон.Слагам кашончето посредата, и после се опитвам да го избегна при всевъзможни ситуации.ПОМАГА АДСКИ МНОГО!Ще се убедите сами!

Безаварийно на всички!

<{POST_SNAPBACK}>

Само неразбрах: Ти всяка зима ли си купуваш телевизор ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

group4dam:Аве земи си едно валидолче или намали кафетата-бати нервака ти спокойно не можеш ли да отговориш?Срането го правя само на едно място ма виждам,че не всички сме тъй.Ти развали повече темата с критиките си ама аре.Нали съм нов аз го отнасям.Хубу няаа да пиша повече.Аз лично с 200 не мога да я оправя.Някой ден може и да мога-шъ съ развиваме в положителната посока,шъ видим.Между другото ще идвам скоро към Варна ако искаш може да си чукнем една среща да съ разгледаме отблизо,а?Какво ще кажеш?Ако може и с Драгича, и Миямото,и някой друг ако иска.Ей тъй да се опознайме.П.С.Съжалявам обаче тя темата отдавна отида на офтопик.Ей,group4dam,ма ний на един ден сме родени с тебе.Аве мое ли да се караме за глупости на един ден празнуваме маа му стара !!!

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

момчета, живи и здрави, хондите във форума може да си идва и отиват, но това не трябва да става с форумците.

<{POST_SNAPBACK}>

:cool: евала -и моето мнение е същото

много изводи си прави човек в такива моменти-

искам да имам мъдростта на катастрофиралия ,обаче без да съм преживял самата катастрофа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Между другото ще идвам скоро към Варна ако искаш може да си чукнем една

среща да съ разгледаме отблизо,а?Какво ще кажеш?

Ако може и с Драгича, и Миямото,и някой друг ако иска.

Ей тъй да се опознайме.

Ей,group4dam,ма ний на един ден сме родени с тебе.

Аве мое ли да се караме за глупости на един ден празнуваме маа му стара !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Заповядай !!! То утре е деня --- на голямата срещата (запой). Ние по принцип през ден се събираме на LUCIANO-Спартак --- свиркай. 0897/838 200 -Дамян

Сорри за ОФФФФФФФФФ-а

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

"един сивик по малко :cool: но двама живи"Абе Съклубари не мисля че това е темата кадето имате да коментирате кои какъв шофъор е и какви неща може да научи!Също така не мисля че ползата от т.н. "СРАНЕ" е голяма и ако културното отношение м/у хората сабрали се около една идея или страст не се запази не виждам смисал да съществува форума...Ако ви е толкова интересно да се зъбите един на друг има тема "OFFTOPIC"Ако искате да обменяте опит саздаите нова тема но стига простотия там кадето не му е мястото защото единственото положително от случката на Дарко е : "двама живи"а не какъв опит човек може да придобие...Аиде живи и здрави.

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

Слава Богу че сте живи!!! И какъв е извода от цялата история-УЛИЦИТЕ НЕ СА МЯСТО ЗА РАЛИ! Смятам че всички сме на едно мнение по този въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tonkata

Първо привет на всички хондаджии, поздравявам ви за избора на марка- въпреки, че не карам хонда, съм голям почитател на марката. След тази задължителна четка към домакините :) ще пристъпя по същество:

на един завои колата ми поднесе и със скорост 170-180км/ч

отначало се зачудих къде си успял да извършиш това геройство и повярвай ми, доста те попсувах, като разбрах, че си го направил в града :rolleyes: абе момче, ти акъл имаш ли :offtopic: на тебе явно не ти е мил живота- хуубо, ти си решаваш, но мама му стара, не мога да разбера защо усилено се опитвате да вземете и някой с вас?!?!?!

Колата и е... майката,купчина ламарина,ще си направиш нова бегачка...сигурен съм

ъхъ, и на мен ми се струва, че ще побързаш да си изработиш новия некролог :D

Рейсърите ще си отдъхнат (бая страх бяха набрали от Дилян),

ми не съм некъв особен рейсър, но повярвай ми, и на мене ми олекна, че следващите няколко седмици на софийските улици ще има един джигит по-малко :D

ADH и двамата бяхме без колани и то със смъкнати предни прозорци

Браво, браво! Да не кажа похвално :offtopic:

Гумите имаха много голяма вина за това

не мога да ти отрека, че си доста смел човек - карал си очевадно неизправна за наш'те пътища кола с очевадно несъобразена скорост (ех, че обичам да ми го казват куките това, като не намерят за кво друго да ме изкрънкат за 5 левчета :) ) :DВиж сега, darcosi , нямам нищо против теб, все пак изобщо не те познавам, просто те моля да изявяваш състезателните си влечения някъде далеч от невинни хора. Като изпратиш няколко приятелчета след такива изцепки, просто започваш да гледаш на лафа 'не карай бързо, да не ти ходим бавно' маалко по-сериозно и с тъга :cool: Айде със здраве и умната!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

С този си първи пост няма да просъществуваш дълго в този форум, вервай ми. :D Тук сме приятели, познаваме се и не се обиждаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Добре първо гледам че си нов така че НЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ БИХ КАЗАЛ ЛИЧНО! А и като такъв не е хубаво в първият ти пост да наричаш някого ДЖИГИТ и т.н и да хвърчат обиди:rolleyes: Сега кой как кара си е за негова сметка и мисля че НЕ си ти човека който ще дава акъл на кой как да кара а и още повече като не знаеш каде какво и как е станало че да съдиш хората за некви си твои криви разбирания :offtopic: как да кара и дали да слага колан това си преценява всеки сам за себе си както и си носи отговорност:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Добре първо гледам че си нов така че НЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ БИХ КАЗАЛ ЛИЧНО! А и като такъв не е хубаво в първият ти пост да наричаш някого ДЖИГИТ и т.н и да хвърчат обиди:D

Сега кой как кара си е за негова сметка и мисля че НЕ си ти човека който ще дава акъл на кой как да кара а и още повече като не знаеш каде какво и как е станало че да съдиш хората за некви си твои криви разбирания :offtopic: как да кара и дали да слага колан това си преценява всеки сам за себе си както и си носи отговорност:cool:

<{POST_SNAPBACK}>

напълно съм съгласен с теб :):offtopic::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Тонката.. кофти старт мой :D Хубо 4е нямаме раздел хранилка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Тонката.. кофти старт мой   :D Хубо 4е нямаме раздел хранилка  :offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами да си направим и да я кръстим в негова чест .После ще се гордее че в forums.hondabg.com има раздел правен специално за него :rolleyes:

От такива като теб ми се :offtopic:

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tonkata

Добра ви вечер и мерси за топлото посрещане :) Това, че тук 'всички сте приятели и се поддържате' е прекрасно, но пак ли така ще се поддържате, ако някой ваш колега и приятел е невинна жертва на подобна простотия (о да, определено смятам пътното поведение на darcosi при катастрофата за просташко) :D

Сега кой как кара си е за негова сметка и мисля че НЕ си ти човека който ще дава акъл на кой как да кара а и още повече като не знаеш каде какво и как е станало че да съдиш хората за некви си твои криви разбирания

ЕТО ТУК е твоята грешка, уважаеми колега на пътя. Ако се беше загледал маалко по-обстойно в първия ми пост, щеше да забележиш ето това изречение:

просто те моля да изявяваш състезателните си влечения някъде далеч от невинни хора.

АЛОУ, улиците на града не са за състезание!! :rolleyes: Че вие още малко и ще почнете да си правите Best Lap Competition на околовръстното бе :offtopic: Като сте такива състезателни натури- ей го къде е Божурище, полигони и т.н. И повярвай ми, ако си погребал братовчед си заради некъв пъпчив състезател, който е решил, че с нещастната си лагерна количка (която той самия сигурно я сравнява с болид от F1) е царя на пътя и всички бачкат за него, просто започваш да мислиш по съвсем друг начин :offtopic: Единствено съм съгласен с тебе за коланите- наистина всеки сам си решава, макар че тоя до мене винаги го задължавам- ей така, да не ми тежи на сърцето. Пичове, разберете, че не идвам с лошо, просто се опитвам по някакъв начин да предпазя хората от това, което аз съм преживял :cool: Айде със здраве!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...