Jump to content
Guest darcosi

един сивик по малко :( но двама живи

Recommended Posts

Guest darcosi

Здравейте колеги не пуснах тема по рано но сега ще разкажа една случкана 5.10.2005 аз и един приятел по чудо не загинахме ебаси късметлиите сме на един завои колата ми поднесе и със скорост 170-180км/ч. колата излетя от пътя направи няколко салта и се поваргаля, колата за нищо не става но и двамата излезнахме от колата без драскотина просто незнам какво да кажа освен колеги внимаваите със скороста и гумите.бих ви показал снимки но ми се къса сърцето като гледам какво сторих на сивик-а си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Човече направо настръхвам целия като чета....имам подобни спомени.....важното е че сте живи и здрави...кола се купува...живот-НЕ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Колата и е... майката,купчина ламарина,ще си направиш нова бегачка...сигурен съм.Важното е,че вие сте живи и здрави,всичко друго няма значение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

а бе човек какви ги вършиш,добре че сте живи и здрави.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

наи важното е че си жив и здрав :) а останалото пак ще си го напазаруваш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

чудесно е, че сте оцелели!освен на господ трябва да благодариш и на Хонда за това! :) и все пак не опитвай повече да взимаш завои със 180... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

ето няколко снимкиhttp://85.239.134.253/crash2/колата е много по зле от колкото на снимки :)то беше плаван завои може да се земе с голяма скорост по принцип но завоя не обича хонда

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Дарко.... брат жив и здрав бъди,тя каруцата кат са обърне пъти6та много...ама с тея гуми каде си карал :) Не знам дали завоя не оби4а Хонда ама оня отгоре е гледал....Амин !!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Не знам дали завоя не оби4а Хонда ама оня отгоре е гледал....Амин !!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

И 2те неща са вярни просто не оби4а Хонда тоя завой :) Аз го кръстих Синята алея) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

И 2те неща са вярни просто не оби4а Хонда тоя завой :) Аз го кръстих Синята алея) :)

<{POST_SNAPBACK}>

бате вайното че си жив другото го мани

а двигателя здрав ли и е или и той е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

бе аз минавам всеки ден от там поне веднъж :D ще триабва да внимавам :D че за жалос от спомени на трите хонди в син цвят,които сме се срещали там на omv-то ;) остана само моита ;)

ще триабва много да внимавам на завоя :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

мотора е ОК пали само че не само мотора движи колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

мотора е ОК пали

само че не само мотора движи колата

<{POST_SNAPBACK}>

е поне ще го сложиш на новата .

което все пак е нещо.

нямаш ли застраховка?

автокаско?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

добре че ангелчето ти е летяло по бързо от теб Най важното е че сте живи и здрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

колата беше без каско и сега съм яко вътрешно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion
:) Много жалко.Но както кзват всички най-важното е че сте живи и здрави.И дано това повече да не се случва на никой от нас :)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

най важното че сте живи и здрави хонда и бог хса се погрижили за вас.кола ше си намериш но внимавай следващия път.късмета изневерява :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Е** и маиката на колата Важното е че сте окда е**.... КАДЪРЕН си достатъчно и ще има и по красива и побърза ...важното е че сте си наред и сте непокътнати пък останалото .....Гадно е знам щото сам минавал по тоя път ама кво да се прави всяко зло за добро.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

еййй,много съжалявам Дарко, но поне добре че на вас нищо ви няма!!!:) да си жив и здрав, друга още по-добра хонда ще стегнеш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Човече, внимавай !!! Този път си извадил късмет, но следващия път не се знае ...Добре, че сте живи и здрави ... и все пак жалко за Сивик-а :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и все пак, кой е този завой?Диляне, за бой си..... но съм ужасно радостен че ви няма нищо. Нищо пич, кажи ако можем да помогнем с нещо и продължавай със живота. И се замисли малко за старата приказката за шофьорите на вайпъри, щото хондите с много коне се доближават до същата история.Дано повече никога да не ти се случва подобно нещо! С теб сме приятелю!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Даркоси, видях снимките и косата ми настръхна :) Добре, че сте живи и здрави, наистина е жалко за парите и труда който хвърли, но това на фона на трагедията която можеше да се случи е съвсем нищо. Радвам се, че сте живи и здрави, а щом е унищожено е само нещо коеот може да се купи с пари горе главата, трудно ще ти е да си направиш отново колата, която искаш но не е невъзможно. Човек когато си има мечти ги гони цял живот да ги достигне. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

колата беше без каско и сега съм яко вътрешно :)

<{POST_SNAPBACK}>

Човече, почвече никога не карай автомобил без каско :) особено като си хвърлил толкова труд и средства по него!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

ВАЖНОТО Е ЧЕ СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИколата не я мисли сигурен съм че скоро ще си направиш още по-добра!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

много съжелявам за случелото се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

За тая скорост брат.... направо сте се отървали.А пък тия зимните гуми ???????? тия не трябва да се карат над 100 ако ти се живее Така че коли едно агне -- курбанче прай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

и все пак, кой е този завой?

Диляне, за бой си..... но съм ужасно радостен че ви няма нищо. Нищо пич, кажи ако можем да помогнем с нещо и продължавай със живота. И се замисли малко за старата приказката за шофьорите на вайпъри, щото хондите с много коне се доближават до същата история.

Дано повече никога да не ти се случва подобно нещо! С теб сме приятелю!

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм с всички останали радвам се че всичко е наред с вас двамата и ако имаш нужда от помощ насреща сме!!! Хубаво е че двигателя е наред та само купе трябва да намериш!!! А ти ще намериш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Е бати каскета....ц.ц.ц.ц.....бате пак ти казвам...добре че на вас ви няма нищо :) ...на тоя ден курбан тряа да си прайш...!!!Хич не се коси..!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Радвам се, че сте живи и здрави (надявам се и по-мъдри - навремето и аз на твоите години се "усуках" около един стълб и оттогава си нося "обицата")!!! Рейсърите ще си отдъхнат (бая страх бяха набрали от Дилян), но дано не е задълго и darko се върне с още по-яка "резачка" :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Много съжалявам за случилото се, но важното е, че живи и здрави, пък то другото ще се нареди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Адаш, искрено съжелавам за теб! :) но съм и искрено радостен, че сте живи и здрави!!! Ядът по колата ще отшуми, когато разбереш и проумееш, че си жив! Както каза Rebel - всеки, който е минал по този път си има 1 на ум, а тук май повечето сме го изпитали. И аз си имах една топола, която всеки път като минех покрай нея и настръхвах целия, но я отрязаха... Та идеята ми е, че това което промени тя в мен ще си остане надявам се за цял живот! Сега претръпни и седни пак зад волана, да видиш колко по-различно е ... и то към по-добро! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

бате, не знам дали ти е за пръв път, но дано да ти е за последен, че можело да е по-страшноайде жив и здрав, пък коли бол...не такива ама ще си направиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Колега, да знаеш че и двамата сте любимци на господ. Невиждам какъв е проблема с колата, намираш друго купе и две седмици работа и отново си на пистата, не се отчаиваи и се радвай че ви няма нищо. Хаиде със здраве и умната другият път. КУРАЖ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

1. добре че си жив и здрав2. ще те набием всички дружно, не защото си направил това а за да няма друго такова.3. тръпка ли беше ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Важното е че сте оживяли и най-вече сте невредими.Само едно нещо ми е интересно - при тази скорост и удър, като гледам и сте се въргаляли по таван... бяхте ли сложили коланите или ?! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Внимавайте повече бре хора ... :) пазете си живота - след това колите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Вчера сутрин като получих по ICQ-то "darcosi отече" и веднага си помислих най-лошото! но за моя (и всеобща) радост, само малко ламарини са се намачкали!Rebel е прав, всички сме минали през този път - и аз имам един завой, дето съм го кръстил на мое име. Важното е, че ние сме живи и здрави - живота продължава!Жалко, че нямаш каско - на мен много ми помогна тогава.Но пък сега ето повод да си вземеш едно телевизорче - доказано е, че B16A2 влиза вътре. Може и CRX 1gen, но с телевизорчето ще е по-зловещо, да му сложиш турбото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Първо да каже, че най-важното е че сте невредими деба, щото из загубих един близък човек при подобна слука. Колата може да се оправи, но човешкия живот не може да се върне...Напълно те разбирам в какъв шок си заради колата, но искам да питам продава ли се колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

ADH и двамата бяхме без колани и то със смъкнати предни прозорци :) и никои не излетя от колата чист късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...