Jump to content
Guest ma4o

искам да питам за един проблем

Recommended Posts

Guest ma4o

задните седалки са ми мокри :) и нямам представа откаде влиза тази вода? :) някои ако се сеща да помага :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Изкърпи дупките в задните калници. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

На мен пък ми е мокро под мокета до шофъорското място... :) ...и не мога да разбера ко стааа..е бати !!!Някой има ли идея ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Изкърпи дупките в задните калници. :D

<{POST_SNAPBACK}>

там е работата че нема дупки :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

На мен пък ми е мокро под мокета до шофъорското място... :) ...и не мога да разбера ко стааа..е бати !!!

Някой има ли идея ? :)

<{POST_SNAPBACK}>

Имаш ли люк??

Ако има6 погледни от лявата страна нагредичката зад таблото има марку4 за отичане на водата попаднала в люка. Може да се е извадил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Тъкмо щях да пускам същата тема в Техническия форум.И аз сутрин, понякога, откривам следи от капки на задната седалка, или дори и малка локвичка. Тя задната ми 'седалка' е кожена и не се мокри.Мислих си, че е от шибидаха, че някой дренаж се е запушил, но с тубата вода изливах ли изливах, и отпред и отзад, и си текат и 4те дренажа в подкалниците. И капка не капна на задната седалка.Пък и шибидаха като е затворен, гумените уплътнения не позволяват на много вода да влезе, поливах бавно отгоре, стои си 'езерце' и спада, но съвсем бавно - за цяла нощ валежи да мине една чаша вода - и се отича без проблеми през дренажите.Мислих си да не е и от задната врата, понеже пантите са точно над задната седалка - но от там няма как да е (и не е).Просто от края на кората на покрива капе. И си мисля, че е конденз - шибидаха ми е ЗВЕРСКИ изгнил отвътре - дето вода никога не влиза, има тапицерия (не е подгизнала) - до там водя няма как да стигне, освен да кондензира точно там. и да се отича в купето.И сега не знам какво да правя, как да се отърва от този конденз. Освен да оправя ръждата и да намажа с нещо против конденз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Нищо ей тва правиш :) Като дългогодишен собственик на CXR 2gen съм си блъскал главата за да реша тоя проблем,е да ама не....Цялата вътре съм я разглобявал,правил съм я на салата,което може да се вади съм го вадил и пак не разбрах от къде тая вода мамицата и.Пробвал съм със сликони да запушвам всяка пукнатинка(дори и колкото косъм тънка) е няма и няма спиране.Старият ми CRX течеше яко и бях побеснял по едно време и ми писна да се занимавам.на новият ми прави леки капки когато е стояла на дъжда или след авто мивка,напоследък обаче не забелязва да тече :) Деда знам дано си остане така.....Мисълта ми е,ако откриеш от къде блика извора свиркай,щото съм сигурен че не сме само аз и ти с тоя проблем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Ма4о провери си маркучетата за отичане на водата ако имаш люк де може от там да минава някъде.А за CRX са и аз го имах същия проблем всички си течат там мазах покрай пантите на багажника с някакво специялно лепило като силикон но не същото и почти не капеше примерно по цяла нощ валежи и намирах по няколко капки на седалката но е много относително на мене някъде от там ми течеше голяма задача е тва да се разбере :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Ами защо не я настелите за през ноща примерно с вестници или някаква попиваща хартия и после гледате следите.Аз така си оправих една гадна локва дето се събираше под резервната гума в багажника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и аз го имам този проблем,и съм забелязъл че капи от амортисъорите на задната врата,и аз мазах силикони,свалях всичко но............... .но неможе всичко да е пърфект в CRXa :) .с парцала се забърсва и готово.е верно малко дразни ма нема начин.ако някой открие лек да свирка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Ма4о провери си маркучетата за отичане на водата ако имаш люк де може от там да минава някъде.

е на синята нямам люк :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

Имам едно предположение откъде може да тече вода, като изключим всичко казано до момента. Преди имах сивик със същия проблем и се оказа че водата влиза от стоповете, от там отива в резервната гума и от там подгизваше цялата задне седалка. Пробвайте може да е от там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Имам едно предположение откъде може да тече вода, като изключим всичко казано до момента. Преди имах сивик  със същия проблем и се оказа че водата влиза от стоповете, от там отива в резервната гума и от там подгизваше цялата задне седалка. Пробвайте може да е от там.

<{POST_SNAPBACK}>

да но при резервната гума няма вода :)

този проблем се появи когато направих тунинга ;) явно някой от майсторчетата се е престарал и е направил някоя дупчица :) или е запушил някоя друга важна такава ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

вижте какво намерих

Question: What causes almost every crx to leak when it rains. I have a 91 DX without a sun roof. Could the lil plastic tubes be clogged from that hatch drain. Every one's Crx around here has the same problem. It dont think its leaking from the hatch seal. Any info appreciated.Answer: After removing and replacing the sunroof in my 91 Si, I found it wasn't the problem. Turns out the seam where the roof panel is welded to the quarter panel of the car was causing the problem. At the factory the two panels are spot welded togther and the small gap left is filled with body sealer. As time goes by the sealer hardens and then cracks allowing water to enter the seam and get inside the car. I used some 3M "Heavy Drip Check Sealer" to fix mine, it's available at autobody supply stores. The seam is at the top two corners of the hatch jamb. The two black black thingies that run the length of the roof conceal the weld between the two panels. My car was leaking at the very end of the passenger black strip right at the end. I popped off the black thing with a small flatblade screwdriver and cleaned out the crud in there, then applied the sealer over the old cracked sealer. This stopped the leak for a few months, but now it's back. (Although not as bad.) The proper way to fix this is to dig out all the old crusty sealer, prime it with catalyzed primer and then reseal the seam. I may do this before I repaint my car. Hope this helps!

CRX FAQПреведено на Български, покрива е заварен за гредите дето са над вратите, и луфта е запълнен с нещо фабрично, но това нещо се втърдява и напуква с времето и почва да капе от там.Това според мен е под 2те лайсни на покрива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

[

Преведено на Български, покрива е заварен за гредите дето са над вратите, и луфта е запълнен с нещо фабрично, но това нещо се втърдява и напуква с времето и почва да капе от там.

Това според мен е под 2те лайсни на покрива.

<{POST_SNAPBACK}>

а тези лайсни някой вадел ли ги е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

моите ги загледах, разлепили са се в краищата, леко напукани - няма да мога да ги извадя сигурно ще се счупят, но мисля да ги полея с тубата да видя дали наистина от там тече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Това дето е на английски звучи доста логично и съм готов да се съглася. Даже и аз го имам този проблем, а съм с купе (Прелюд 1986) и отзад има една закачалка над малкото стъкло и точно оттам гледах че ми капеше. Казвайте ако някой го е доказал :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...