Jump to content
Guest Lubo

смяна на ауспусите

Recommended Posts

Guest Lubo

здравейте,колеги,решил сам да си сменям цялата генерация,понеже вси4ко ми е изгнило,та вапро4ето ми е да ме насо4ите каде да отида да ми направят тази работица,а ако ниакои има предства колко би ми струвало.....не 4е е от голямо зна4ение де но,все пак да имам някакав ориентир. Благодаря предварително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Отиди в крафт в дружба там правят всичко.И дават гаранция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Ем комплект в дружба много добре бачкат пичовете 3та хонда си правя там и съм много доволен гаранция има също :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TTT

Да си кажа и аз моето мнение. Първи случай:Преди карах Опел Векта 2000 16v.Задното гърне ми се разболя и се наложи да го сменям.Отидох в Kraft.Смениха го,но ето ти проблем.Колата спря да върви.Все едно някой ме дърпаше отзад.Оказа се,че гърнето е с по малък дебит от това,което ми трябва.Върнах се да се разправям,но срещнах тъпото и упорито мнение,че това гърне,което са ми сложили е за моя автомобил(спрямо техните каталози).И така,с една дума нищо не можели да направят.Реших си проблема,като си купих "Walker". Втори случай:Това лято си купих Хонда Акорд 2000 16v.Колата беше с липсващо задно гърне.Имайки в предвит горепосочения опит,отидох този път в "ЕМ комплект".Приемчика ми предложи два варианта:1-ви гърне тяхно производство.2-ри на "Walker".Цените бяха съответно около 80лв 1-ви вариант,200лв 2-ри вариант.Попитах за тяхното производство дали е читаво и получих уверение,че е.Даже е съпоставимо с "Walker".Само един недостатък имало.Ако карам над 160км/ч,ставало по-шумно.Викам си,кога карам с такива скорости(рядко),а и разликата в цената е значителна.Монтирахме от тяхното производнство.Но какво се получи :)Точно обратното.До към 150-160км/ч имаше яко бучене,а след тази скорост намаляваше.Върнах се,доплатих си за"Walker" и се успаха нещата.Добре,че се навиха на този вариант с връщане на тяхното гърне и доплащане за новото.Явно бяха гузни. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

явно ще се разсходя до Дружба,да видим за какво става вапрос. Благодара ви за мненията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Реших си проблема,като си купих "Walker".

:)

<{POST_SNAPBACK}>

разбира се, че има разлика между Walker и ASPO - иначе ASPO да бяха завладели света, а Walker да фалират. А то става обратното ... Walker е марка с традиции, с акустична камера, където всяко гърне се тества на колата, за която е предназначено, в различни режими на двигателя. а ASPO е евтин вариант за закърпване на положението. и хората са доволни от ASPO, защото колата става по-тиха (няма как да не стане, караме до разпад на гърнетата) и върви и по-добре (защото старото гърне се е разпаднало и запушило всичко)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...