Soichiroo 80 #1 Публикувано 18 Май, 2009 Здравеите.Не можах да намеря нищо в търсачката по моита мъка в момента.Неска се пребирам от работа колата си беше пред нас и гледам шофиорското стъкло страничното ,счупено вътре ровено жапки мапки, нищо не са взели, защото не са намерили панела.И утре трябва да търся стъкло по моргите.Но въпросът ми е следния колата е HONDA CIVIC COUPE 5та генерация , може ли някои да ми кажи дали става същото стъкло от хечбек или седан ,защото мерих с един хеч с ролетка тъи външно еднакви изглеждат но...мерси много колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 18 Май, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 18 Май, 2009 Мисля, че са абсолютно еднакви. Съвпадат дори като парт номера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 18 Май, 2009 Със на хетч трябва да са еднакви , със седана на 100% не са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 19 Май, 2009 Написаното от мен по-горе важи за хеч-а, не съобразих, че питаш и за седана !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове