Bella 0 #1 Публикувано 18 Май, 2009 То бива луди и изнервени и какви ли не хора по улиците.....ама това днес което ми се случи на гробища направо ме потресе. Отиваме аз и майка ми на гроба на баба ми, който е на Бакърена фабрика. Там е толкова зле от гледна точка на храсти, дървета и трева, че нямам думи. Та чистим си ние там, и аз отивам да изхвърлям боклук и срещу мен един полугол психопат си събул гащите и си бие ч...и, и на всичкото отгоре си седнал на една от надгробните плочи. Направо като го видях и щях да повърна. Виждала съм веднъж такова нещо в Борисовата градина, ама на гроб...не бях. Майка ми вика да не би там да е погребана жена му и той да я жали Там има охрана, ама ние докато ги викнем, ония изчезна. А и охраната като му казахме, той извади едно тефтерче и около 10мин. търси номера на колегата си да му се обади......представям си ако беше по-спешен случая. Обаче ни казаха, че сутринта е имало същото оплакване, само че от 2 баби.....значи ония нещастник не подбира младо-старо......важното е нещо женско да мърда пред него. Ужас, като се сетя че майка ми понякога ходи сама там...Върнахме се на мястото с 3 души от охрната, но го нямаше. Така че момичета, никога не ходете сами там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #2 Отговорено 18 Май, 2009 има ги такива откачалници! брат ми ведньж беше видял някакво момиче в парка зад джендема(пловдив) да се заиграва с топката на една чешма! думите му бяха (мн ми се пиеше вода....но ми се отщя) аз лично бих и хвьрлил един лабут Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pemy 0 #3 Отговорено 18 Май, 2009 Поне на гробищата е по-отдалечено и безлюдно...а какво ще кажеш за картинката - около 30-35 годишен мъж в джип, чисто гол, прави същото в 8 сутринта на пешеходната пътека до основно училище - направо ми се искаше да го застрелям...ПРОСТО ТОЯ НАРОД СЕ ИЗТРЕЩЯ ТОТАЛНО...затова от доста време на сам не мърдам никъде без помощното ми средство - спрей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #4 Отговорено 18 Май, 2009 Мдаам, доста ги има такива. Най-пресният пример, който мога да дам, е от онзи ден. Решихме с приятелка да отидем до Побити камъни, да разгледаме парка, който е национална туристическа атракция, и както си се катерех по камъните и какво да видя - 2 мъже и една жена решили тройка да правят насред парка...а има деца...да не говорим за неуважението към националното природно богатство...Другото място е Морската градина. Там редовно има един ексхибиционист, който във възможно най-неподходящия момент, когато градината е претъпкана с невръстни дечица, решава да си покаже м*дите. Добре, че нямам оръжие... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bella 0 #5 Отговорено 19 Май, 2009 Май и аз трябва да си купя един спрей...срещу изроди.На гробища имахме у нас една лозарска ножица, която хич не е зле за оръжие...щях да му го клъцна без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #6 Отговорено 20 Май, 2009 да са смея ли,да плача ли незнам.Като дойда ся на 23-ти зема да намина през оръжения,че знам ли днеска из храсти,гробища едно др. утре,който хванат на улицата Егати сбъркания народ дето сме .... в др държави дали има такива слички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #7 Отговорено 20 Май, 2009 Такива откачалки ги има навсякъде,но само тука ги оставят да си ходят спокойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #8 Отговорено 20 Май, 2009 Върнахме се на мястото с 3 души от охрната, но го нямаше. Така че момичета, никога не ходете сами там.И за момчетата се однася! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
headiness 0 #9 Отговорено 21 Май, 2009 Апффф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове