Guest relentless #1 Публикувано 7 Октомври, 2005 Колеги, става въпрос за Сивик '96 D15Z6. Момата е японка.Въпроса ми е знае ли някой дали тази бялата пласмаска на контактния ключ е с чип вътре или е прост магнит, който задейства рид-контакт .....Проблема е че ми продадоха колата само с един ключ и нямам резервен. Иначе със наличния ключ нямам проблеми (ей в този момент чукам на дърво).Благодаря и поздрави на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TaSkoHolicS #2 Отговорено 7 Октомври, 2005 Колеги, става въпрос за Сивик '96 D15Z6. Момата е японка. Въпроса ми е знае ли някой дали тази бялата пласмаска на контактния ключ е с чип вътре или е прост магнит, който задейства рид-контакт ..... Проблема е че ми продадоха колата само с един ключ и нямам резервен. Иначе със наличния ключ нямам проблеми (ей в този момент чукам на дърво). Благодаря и поздрави на всички. <{POST_SNAPBACK}> аз съм с D15Z3 /96-та и ключа ми е с "чупеща дръжка". В нея има пасивен имобилайзер вграден, ама така или иначе немам оригиналната аларма и все тази . Та става въпрос и с оригинални и с менте ключа си работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #3 Отговорено 7 Октомври, 2005 Най-добре отиди при ключари, които правят имобилайзерни ключове.Техния стенд докладва има ли имобилайзер в ключа и какъв е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest relentless #4 Отговорено 7 Октомври, 2005 Каква е тази "чупеща дръжка"? Във всеки случай пробвах да я запаля с изваден куплунг на джаджата, която стои около контакта. И не стана - на таблото мига една лампа с нарисуван ключ. А куплунга, който извадих не е със силовите кабели.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest relentless #5 Отговорено 7 Октомври, 2005 Най-добре отиди при ключари, които правят имобилайзерни ключове. Техния стенд докладва има ли имобилайзер в ключа и какъв е. <{POST_SNAPBACK}> Идеята е добра. Да знаеш къде има такива ключари в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #6 Отговорено 7 Октомври, 2005 колега отиди в canas на патриарх евтимий 19а.разкодиране + изрязване-60лв.пазари се че се прават на 6 без ....мойта също е d15z6.В Бултрако ми искаха 138лв.ако имаш некви въпроси още пиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest relentless #7 Отговорено 8 Октомври, 2005 колега отиди в canas на патриарх евтимий 19а.разкодиране + изрязване-60лв. пазари се че се прават на 6 без ....мойта също е d15z6.В Бултрако ми искаха 138лв.ако имаш некви въпроси още пиши <{POST_SNAPBACK}> Благодаря Ще пробвам там и после ще пиша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове