Jump to content
Стефан Пасков

какви шенкели да сложа на 5 ген купе

Recommended Posts

колеги ще си слагам предни дискове и апарати от англичанка вти/мисля че са 280 мм/ако сложа шенкелите от англичанката ми казаха че много се дигал клиренса/което не желая/а на моите шенкели нямало да станат/дисковете/ моля за компетентни съвети благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай нещо не схващам за тоя клиренс.....На какво м/у болтово оставаш?Само предни ли слагаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега , купето ти с кой мотор е и с какви дискове е в момента ?Ако си с D16Z9 няма да сменяш нищо , ако си с D15B7 , шенкели от купе D16Z9 или от VTi ти трябватПС: шенкелите на нагличанката са с главини с 4х114,3 шпилки , а сега трябва да си с 4х100 ...

Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих сложил шенкелите от 1,8 и предни и задни и бих минал на м/у болтово 4x114,3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще слагам цяло окачване от в18-ка /а скоро и самата в18-ка но затова ще си пусна тема в "проекти" понеже ще си правя суапа сам и ще има много въпросителни/ и днес ми развиха теории разни че с шенкелите от в18-ката щяла да ми стане колата като щъркел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагай спокойно и отвхърли теорията на аверите.:book:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагай спокойно и отвхърли теорията на аверите. :book:

като чета по темите ти/драгич/ми се струваш достатъчно компетентен/минал по тоя път/ за да ти се доверя :sick1: затова душевния мир ми е въстановен благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последният човек на който пратих такова окачване беше колегата Demon.Монтирано е на Сивик 5г седан.Абе слагай си шенкелите съвсем спокойно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...