Aleksandyr 17 #1 Публикувано 16 Май, 2009 Не видях да има отворена тема по тоя въпрос ,но някой смята ли да идва утре за състезанието ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 17 Май, 2009 Сега я виждам темата ! Аз бях и съм много доволен от преживяното ! Добре се получи ! Имаше доста положителни емоций ! Нямаше инциденти ... и състезателите и публиката се накефиха на макс ! Имахме двама участници съформци . Поздрави за тях ! Следващия път ше се представят още по-добре ... особенно Анатоли надявам се ! Ето някоя снимка от мен :НДШ “King of Bulgaria” - I кръг Хасково 16-17 Май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #3 Отговорено 17 Май, 2009 Голяма красота е дрифта. Браво на момчетата за ентусиазма и колегиалността. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #4 Отговорено 17 Май, 2009 То до вчера нямаше тема , но и аз бях там и аз се изкефих. Само не ми хареса че гледах повече БМВ-та ,нисаните не разбрах защо не караха. Дочух че не били се класирали.И много интересна беше срещата между атмосферката(Мантата) и бмв-то сивото с турбо ,направих правилен залог за атмосферката макар ,че на бмв-то май отиде съединитела. Но шоуто беше на макс ,както и събота вечерта като се завъртяха малко из Хасково ,плътно ги следвах пак имаше изпълнения. Весело-весело беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 17 Май, 2009 БМВ-то с турбото го караше .. нашия съфорумец Алекс Бурдин ! И аз заложих на Мантата ! Мноо ме кефи ! А и пича е яко надъхан ! Нисана на Дуцов май не се класира сутринта ! Жалко ! А ме беше яд за бялата АЕ-86 ца ... че отпадна рано ! Имаше техника пича ! А двете Плевенски БМВ-та направиха неверотятен синхрон ... красиво беше ! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #6 Отговорено 17 Май, 2009 Рацере - ще пипаш чуждо, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове