Guest mihho #1 Публикувано 6 Октомври, 2005 Току що ми донесаха МП3 плеарче ми Бошман е .може ли да ми кажете дали е мн зле или става ....мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #2 Отговорено 6 Октомври, 2005 dai niakakva informaciq 4e ot mp3 do mp3 ima goliama razlika Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 6 Октомври, 2005 (Редактирано) 24 bit digital audio technology disc playerTri beam optical CD laser pick up sShokWave Anti-Shock Mechanism High Illumination Nigh Display Present Dynamic Sound ProcessorsDAT EON neshto si tam 200watts4 канален BOSCHMANN Редактирано 6 Октомври, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #4 Отговорено 6 Октомври, 2005 по конкретно модел че до тук не виждам защо да не е добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 6 Октомври, 2005 ми за модел на пише маи ...пише само CD-2882M4 channel Mp3/cd/cd-rw..... player аз конкретно за марката питам как е ? не за модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 6 Октомври, 2005 между другото аз харесвам как върви англичнаката на батко , щот спомена в друга тема ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #7 Отговорено 6 Октомври, 2005 http://zap.co.il/model.asp?model_id=37231 - Просто базикхах това ли еХубава ти е мп3-ката задръж си я ... това си е лично мое виждане но според мен е добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #8 Отговорено 6 Октомври, 2005 (Редактирано) http://zap.co.il/model.asp?model_id=37231 - Просто базик хах това ли е Хубава ти е мп3-ката задръж си я ... това си е лично мое виждане но според мен е добра <{POST_SNAPBACK}> абе да ти кажа аз искам или не иска тряяя да я задържа ...ше я видим как са дъжи и тогава ше правим преценка и.....мерси за мнението шшшшшшшшшшшшш кво е тва хахаххахахахах аааа немерих го да тва е Редактирано 6 Октомври, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове