Jump to content
manniakk

При затръшване на пасажерската врата колата гасне...

Recommended Posts

Понякога като се затвори пасажерската врата и колата угасва понякога. Какво може да е? аз си мисля че е нещо от електрониката около краката на пасажера - ецу, главно реле. некакви други идеи. мисля си да сваля релето да го презапоя. колата като угасне си пали веднага сякаш не е загаснала сама... Сивик 6г, VTi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля,че бях срещал някъде из фрума за автоматично блокиране на бензиновата помпа при катастрофа!да не би да има връзка с твоя случай,макар,че доста яко трябва да треснеш вратата,но знае ли човек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пак си мисля да не е проблема аколо алармата :angry: или нещо хлабаво около компа имал сам подобни проблеми от смотан преходник обд2-обд1 който предполагам имаш :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нямам преходник, всички кабели са запоявани и са директно в буксата. Алармата е от другата страна и не е вързана по никакъв начин с запалването. компютъра е завинтен само с 1 болт, но трябва до погледна да не би по кабелите нещо да има слаба спойка... макар че не ми се вярва много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още в началото като почнах да карам без подкалници и търгна да ми нагаря инсталацията на колата , ми правеше такива проблеми . При запалена кола и мърдане на вратата , колата гаснеше и палеше веднага след това . След това в един дъжд направо ми изтрещя инсталацията на вратата и спря да пали ... Знам че няма логика и по вратата няма нищо освен централно , тонколони и ел прозорци ама ...... така беше и това е факт. Погледни доло на буксата на вратата да не би да става нещо .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

хм, ще погледна, и да не се събира някъде вода да капе. че то вчера си беше влажничко, сега не мога да се сетя дали като ми го прави предния път не беше пак влажно

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах сходен проблем ,и при мен се оказа жици за алармата и за тонколоните които минаваха през вратата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема го диагностицирах. някой от кабелите които се разклоняват от инсталацията на мотора за таблото и релето. явно ще трябва да залягам да търся студена спойка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...