Guest gabo #1 Публикувано 6 Октомври, 2005 Не знам защо но накрая обезобразиха старата ми хондичка-емблемите вече ги няма,а само гризни дупки и за капак са се опитали да я отварят.Мамка им КРАДЛИВА..................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 6 Октомври, 2005 Аз реших проблема, вече карам без емблеми, че хем ги крадат, хем ти надират капака. Запълних дупките и вече му свикнах на този изглед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cheaty #3 Отговорено 7 Октомври, 2005 Абе да няма някакви дето мразят хонда, мамка им мръсна - и на мен ми свиха емблемите, предна и задна - на два пъти.. това в младост 1аНа колега му откъртиха предната в паркинга на бизнес парк софия... а и често се случва да видя хонда без емблема...А дупките как се запълват - всичко ли трябва да се пребоядисва или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo21 #4 Отговорено 7 Октомври, 2005 Някой с каско да е ходил при застрахователя, като му откраднат емблемата?Признават ли го за щета или трябва да е останало парче? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cheaty #5 Отговорено 7 Октомври, 2005 Аз съм с каско в БулИнс. След като ми откраднаха емблемата ходих, но ми обясниха, че кражба на външни детайли не влиза в застраховката. Трябвало да си личи, че е счупена. Това, че е надран капака не ги впечатли. Иначе за оригинална емблема ми казаха цена от 38 лв (и доставка до 10 дни), а на Симеон ги имало по 15... не съм имал време да отида, но се намирали. Как няма да се намират - те да не ги крадат за лична колекция.. гадове Някой с каско да е ходил при застрахователя, като му откраднат емблемата? Признават ли го за щета или трябва да е останало парче? <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest i4o #6 Отговорено 8 Октомври, 2005 аз за сега си реших проблема с емблемите отзад не личи че е имало , а предната я залепих с лепило за предни стакла . за сега си стои още ...малко съжелявам че не запълних дупките и там , но пък без емблема отпред ми приличаше на еклипс така че... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове