Jump to content
Guest gabo

Кражба

Recommended Posts

Guest gabo

Не знам защо но накрая обезобразиха старата ми хондичка-емблемите вече ги няма,а само гризни дупки и за капак са се опитали да я отварят.Мамка им КРАДЛИВА.....................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз реших проблема, вече карам без емблеми, че хем ги крадат, хем ти надират капака. Запълних дупките и вече му свикнах на този изглед :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cheaty

Абе да няма някакви дето мразят хонда, мамка им мръсна - и на мен ми свиха емблемите, предна и задна - на два пъти.. това в младост 1аНа колега му откъртиха предната в паркинга на бизнес парк софия... а и често се случва да видя хонда без емблема...А дупките как се запълват - всичко ли трябва да се пребоядисва или?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Някой с каско да е ходил при застрахователя, като му откраднат емблемата?Признават ли го за щета или трябва да е останало парче?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cheaty

Аз съм с каско в БулИнс. След като ми откраднаха емблемата ходих, но ми обясниха, че кражба на външни детайли не влиза в застраховката. Трябвало да си личи, че е счупена. Това, че е надран капака не ги впечатли. :)

Иначе за оригинална емблема ми казаха цена от 38 лв (и доставка до 10 дни), а на Симеон ги имало по 15... не съм имал време да отида, но се намирали. Как няма да се намират - те да не ги крадат за лична колекция.. гадове

:)

Някой с каско да е ходил при застрахователя, като му откраднат емблемата?

Признават ли го за щета или трябва да е останало парче?

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

аз за сега си реших проблема с емблемите отзад не личи че е имало , а предната я залепих с лепило за предни стакла . за сега си стои още ...малко съжелявам че не запълних дупките и там , но пък без емблема отпред ми приличаше на еклипс така че... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...