hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 11 Май, 2009 Здравеите колеги питанката ми към вас е следната.Карам акорд 97г.2.0и когато не съм палил колата примерно 1 ден като се кача освободя от скорост и запаля мотора,после не мога да вкарам никоя скорос извесно време примерно 3-4 опита,влиза 1 и от там нататък никакав проблем със синхронизатори,съеденител или скоросна кутия?Стигам до логика че примерно няма достатъчно масло в скоростната кутия и когато не е мардала извесно време колата маслото е на дъното и затова прави такъв проблем, но незнам къде се намира за да го проверя,отпред под капака всяко казанче си има масло.Ако някои се е зблъскъл с този проблем нека сподели мнение.Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 11 Май, 2009 Според мен едната от двете помпи на съединителя ти прави проблема - виж коя е омаслената ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 11 Май, 2009 (Редактирано) Къде се намират помпите за да ги огледам? Редактирано 11 Май, 2009 от hondarev_accordov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 11 Май, 2009 Горната е на педала, долната - на кутията до привода за вилката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #5 Отговорено 12 Май, 2009 Според мен едната от двете помпи на съединителя ти прави проблема - виж коя е омаслената !А има ли възможност някоя от помпите да създава такива проблеми без да е омаслена и без да се губи течност от казанчето?При мен тоя ефект го има, но в обратен ред - ако карам много дълго в задръствания (час или два) и изредя сигурно по 100 пъти скоростите, накрая започват да влизат трудно. Може ли кутията да попрегрява и вискозитета на маслото да отива подяволите или пък нещо да става със съединителя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #6 Отговорено 12 Май, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 12 Май, 2009 (Редактирано) Не е от скоростите и маслото им.Може някоя от помпите / съединител / да не смогва с налягането - нов комплект гумички / пружина / върши работа. След дъжд качулка, но някой ако закъса да знае:Цар Симеон 165, не мога да ти кажа телефона, но ако се разтърсиш във форума ще намериш.Магазина не е за японски части, но ремонтни комплекти за помпи имат.Бутало+пружина=22лв за долна помпа за акорд... Редактирано 12 Май, 2009 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #8 Отговорено 13 Май, 2009 Много благодаря,в събота ще ги прегледам и 2 помпи и в сряда ако им има нещо ще посетя показаното място да видим какво ще направят.Благодаря ви още веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове