Otto Kluge 10 #81 Отговорено 15 Май, 2009 Запетайките, Вики, са най-трудно в българския език Това съвсем сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #82 Отговорено 15 Май, 2009 Така е. Имам кратка граматика, в която правилата за поставяне на запетая се около 20 страници. Колко ще са в разширена граматика не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #83 Отговорено 15 Май, 2009 Запетайките, Вики, са най-трудно в българския език Това съвсем сериозно.Знам, изкарал съм доста упражнения по тях. Въпроса ми беше, да не се издребнява чак до там с правописа, че грешки винаги ще се намират, а пък и не сме в даскало, да си пишем оценки за слабите граматически. Тая тема вече съвсем се разводни, недоволните спряха да пишат, другите ни гледат сеира, а ние обсъждаме правопис и пунктоация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #84 Отговорено 15 Май, 2009 "пунктУация" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове