Jump to content
Bai_Georgi

Картинг Среща гр.Пловдив

Recommended Posts

абе незнам от мойте кила или карта беше шитня, ама хич не въвеше милия, кракъ ми на места е напът да изкърти газта, той едваааам, ама поне Иванов се изкефи на голямия карт...все едно се беше качил на VTI-R !!! :o:cry::o , а покрай него се тътреха Д15-ки ама карбуратори хахахаха Беше си яко, следващия път пак :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо да не се изнерви !!! :o:cry::o :o

В никакъв случай :lol: Аз ако исках да се състезавам, щях да взема големия карт. Просто държа да отбележа, че големия е много по-силен от малкия и няма начин да бъде задминат от такъв. Единственото което ме изнервя са шофьорите на пътя, но това е друга тема и не е за тук :dry:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда кеф си е на големия.

относно вървенето на картовете не знам дали Ви направи впечатление на старта как всички ме издухаха въпреки че на мойта и бях сложил принудително впръскване(търкалях гумите с ръце) ;) ;) ;) .

-карта ми беше много зле

-много тежа и му ядох главата(настигам по завоите и на правата съм 20 метра назад)

Опа, познах се. За мен става дума ;) - за неприсъствалите Иванов доста зор си даваше да ме изпревари - настига ме по завоите...лепне ми се за ...спойлера, но идва правата... ;) Айде за другия път си знаем, нали Иванов - тичане на гребната в борба с килограмите, а за мен и :rolleyes: , че тоя волан голям зор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги аиде които си пази лисчето с времената да ги сподели тук! даже мисля всяка седмица да пускаме резултатите тук! какво ще кажете? ето го моито 0.56.990 междо другото искам да поздрава дамата за невероятното представяне! адски приятно изненадан сьм от нея...показа зажидна борбеност ! евала и все така за напред! някои ако иска нещо да ме пита мога да помогна с някои сьвет! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да с малкия. впрочем рекорда ми е 0.55.642

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иванов,това 58 да не си го гледал в моя лист ;) Моето време е 58,137 :rolleyes: (ама карта беше много зле,чупи ми ръцете),дайте сериозно да се организираме за картинга Хасково,че тук са много разбити!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дончо пич, вс. обиколки ми бяха над минута и малко защото се влачих зад мацката, но една единствена имам малко над 58.почти 100% съм сигурен, но другия път като отида ще искам да ми дадат времето защото ми стана интересно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми освен да спретнем едно ходене до хасково другата седмица.Може да потеглим края на някой работен ден...ей го къде е хасково.ще отидем с 1,2 коли.и с колегите от хасково да си направим едно състезание и да си се приберем.Кво мислите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за!

п.п.само помня че със 2fast2real май водехме някой с обиколка,

ти къде беше? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бях в дивия:), след 5-6 катастрофи хахаххаха.Между другото някой ме изпревари по едно време, ако не е бил някой който е зад мен значи ме е изпреварил първия.но двама не са ме минавали.ооооооо много се овъртях, утре ще хода да карам и ще ми разпечатат от оная вечер листа да вида аджиба ко стана и ко не.п.п.ЩЕ ОТСЛАБНА И ЩЕ ВИ НАТУПАМ ВСИЧКИТЕ :dry::rolleyes::) :) :D :D :D .п.п.2Кога ще се напиваме, че трябва да полеем картинга няма как

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.karting-haskovo.com/bg/catalog.htmlбе това са картовете в хасково.това че са два пъти по-малка кубатура от малките пловдивски значи ли че са два пъти по-зле.защото ако е така, няма смисъл да ходимнека някой по-компетентен да каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Голф 2.0 115 коня - Хонда S2000 2.0 240 коня, отговаря ли а въпроса ти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влачил се след мацката, слънце защо не ми изпревари на правата например... :rolleyes: .Обещавам другия път да те пусна на някой завой...(да не ми се разсърдиш - шегувам се)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето най-добро време е в 9-та обиколка 01:01.980 а най кофти време е в 3-та обиколка 02:06.621 :tease: . Аз от последен станах предпоследен, и за моя изненада първия ме настигана и ме натресе като велигденско яйце :tease:. В една от обиколките карта го превърнах в тревокосачка :P .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще ви кажа кой сте минали с обиколка - МЕНЕ :P:lol: Аз времена няма да споделям, че си е смешно направо, последно се бях качвал на карт преди 5 години и токава бях около 70 кила и фучах кат фурия по завоите и по правите, ама тея 5 годинки и около 20 кила отгоре си казват своето, имам нужда от мн тренировки и с карта и без него :P:P :P Другата седмица, ако се организираме като хората може да отидем, ама с 2,3 коли да не въртим всичките, бензина си е скъпо удоволствие :tease::tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако се организира нещо за хасково наи вероятно ще сьм само ЗРИТЕЛ ...тукмо и ще гледаме по напрегната напревара понеже миналия пьт чак ми стана гадно за вас! очаквах повече сьпротива!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеее, момчета, какво ни направи колегата 2фаст....срам...нестига, че ни разби на пистата...предлагам да бъде временно отстранен от състезателния тийм, докъто не станем достатъчно добри(и слаби), за да му го върнем.Колега 2фаст, само да те питам - абе като ти стана толкова гадно за нас що не спря да ни изпреварваш и да поотпуснеш лекичко газта :):) -

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АМИ ЗАщОТО ТОВА чУВСТВО СЕ ПРОЯВИ чАК СЛЕД КРАЯ НА СЬСТЕЗАНИЕТО :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Само не се надувай,че другия път ще ми дишаш прахта! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

вие моята ще двишате :P :P :D :D .сега почвам яко ;):D :D :D:P;) ;) ;) и до вторник свалям 30 кила и ставам истинска :robot: :robot: (машина). ;):blabla: :blabla:

Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахахха, 30 килца си е сериозно предизвикателство. аз от срядата насам съм си почнал в къщи едни меко казано мазохистични тренировки в стил Брусс Лий, демек много удари, комбинации, удари за време, скачане с тежести, ритници, разтягане и мога да се похваля,че вече съмс е избавил от 1 килце и продължавам в същия дух. Единственото лошо е, че немога да се откажа от бирата :D:D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) клега бирата ако я откажеш мн ще сбьркаш! това е невероятен продукт :) сега без маитап...наи жайни са стила на каране и уменията(това което ми направи впечатление е че всички от вас имат мн лоши састезателни линии/траектории които описват с движението си)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Във секцията "Спорт и тунинг" в "Полезните теми" има няколко книжки за пилоти горещо ги препръчвам. Така ще си откорегират апексите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) клега бирата ако я откажеш мн ще сбьркаш! това е невероятен продукт :P сега без маитап...наи жайни са стила на каране и уменията(това което ми направи впечатление е че всички от вас имат мн лоши састезателни линии/траектории които описват с движението си)

пич, сигурно е така, нямам против, обаааачеее повярвай ми килограмите са от не много по-малко значение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да колега имашправо! ако имате желание мога да ви помогна да станете по бьрзи и да правим невероятни надпревари от които всеки да изпита уникалната атмосфера на састезанието :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е до практиката, в петък и в неделя отидох да врътна по 10-тина обиколки и на най-малкия карт 6,5 коня ако не се лъжа, паднах под 1,1, след това на по-големия, заради 3-ма меко казано скарани с волана типажи, заради които безмалко да са претрепя на 1-2 завоя успях да сваля само до 0,58, макар че ми се струва, че можеше с 2-3 сек по-добре, ако нямаше кой да се пречка. 2fast2real - лято е, жега е, от бирата определено няма да се откажа ;):) , аз просто си лекувам бъбреците :P :P :P А иначе както каза Иванов и килограмите са много важни, тея два дена ходих с едно приятелче, който е 70 кила, аз не съм се теглил скоро ама съм към 88. Значи по завоите съм по-бърз от него и го застигам още на 2-рия завой, но на правата той лека-полека се поотлепва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

утре ще напъваме ли картовете пак :angry: :angry: :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

У среда баце у среда :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оууу верно.ок.танкисте искаш ли двамцата да ходим да направим утре вечер по 5 обиколки да загреем за сряда :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде рацерчета казваите кои ще идва в сряда за да идвам и аз да гледам:angry: този пьт ще бьда наи добрия....но на трибунката :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оууу верно.ок.танкисте искаш ли двамцата да ходим да направим утре вечер по 5 обиколки да загреем за сряда :drunk:

ОК Иванов, нямаш проблеми, само да зема днеска заплатата, че съм с 10лв в джоба !!! Айде, ще се чуем следобеда да се разберем нещо за довечера :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

танкиста,що не питаш инструкторите да те пуснат с танка на пистата...може с него да си по бьрз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

танкиста,що не питаш инструкторите да те пуснат с танка на пистата...може с него да си по бьрз :lol:

танка на старт може да затрудни доста от колите из Пловдив, така че с картчетата нямате шанс. Да не говорим за откъснатите крайници, които ще останат по веригите, като ви изпреварвам ;);) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, казвайте кога е другото ходене, навил съм се и аз да дойда.

Ето пистата, за тия дето искат да тренират мислено без карт:

Публикувано изображение

Някой спомена за качване до х. Здравец, аз съм ЗА - пътят е добър, движението е слабо и после може да се разходим из планината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее неска цял ден се надьхвах за састезание ама ....няма6е такова :angry: сега не ми остава нищо друго освен да си пиина по бира :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

уррраааа! нов рекорд :worthy::worthy::worthy::P колеги бирата наистина е невероятен продукт....само след два броя бирички и на студена писта в 22:30 вечерта днес постигнах време 00:55:219 (стария рекорд 00:55:642) от което има 1 извод...пиите бира и бьдете силни :P:lol::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това на кой карт, малкия или големия :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми 60 кила с мокри дрехи, какво да се чудим :lol: ако се постарае и още може да падне. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да може естествено ама ако идвате колеги да сте ми агитка да ме подкрепяте! другия пьт разчитам на вас! :):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...