Guest mihho #1 Публикувано 4 Октомври, 2005 Искам да си сложа карбоново фолио на капака и на мястото на черните участъци на броните и прага на ето туи сивиче My Webpageна броните ще може или и ако да как би стояло.Чакам професионалното ви мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #2 Отговорено 4 Октомври, 2005 за капака добре ама за черните участъци за пръв път чувам да се слага!според мен ще е тъпо,сложи си само на капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 4 Октомври, 2005 И на мен ми мина през главата ама като нема пари за друго......ще чакам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gabo #4 Отговорено 4 Октомври, 2005 Колега според мен не загрозявай колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 4 Октомври, 2005 ми не знам на PhotoShop ги хромирах и бая яко седи ама знае ли човек скиваите как е станало My Webpage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #6 Отговорено 4 Октомври, 2005 И това ти харесва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #7 Отговорено 4 Октомври, 2005 И това ти харесва? <{POST_SNAPBACK}> А де?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #8 Отговорено 4 Октомври, 2005 Ми не е кои знае квоо........Решено нема да праа глупости.Мерсаж момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове