Jump to content
Guest street_fighter

слух или истина

Recommended Posts

Guest street_fighter

абе колеги тръгна слух че тази неделя ще идва на един познат S2000 толто наистина съществувалнов внос е но го вкараха ударено леко та до сега трябва вече да е направено та така.....ако набарам апарат от някаде ще снимам и призовавам майната да идва на калояново да снима (майна,кефи ме хендс фрито кадето брамчиш с него)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

абе колеги тръгна слух че тази неделя ще идва на един познат S2000 толто наистина съществувалнов внос е но го вкараха ударено леко та до сега трябва вече да е направено та така.....ако набарам апарат от някаде ще снимам и призовавам майната да идва на калояново да снима (майна,кефи ме хендс фрито кадето брамчиш с него)

<{POST_SNAPBACK}>

s2000-то като дойде трябва да мине през нас да качим супер чарджера , ако дойде ще кажа и ще го щтракна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

s2000-то като дойде трябва да мине през нас да качим супер чарджера , ако дойде ще кажа и ще го щтракна

<{POST_SNAPBACK}>

supercharger на толкова високообротна кола, на която и без това мощността и е само в последните 1000 оборота? вие сте луди, графиката на мощността ще стане логаритмична. И на 8500 оборота може да извади 300-350 коня, но под 6500 ще си е пак същата, има-няма 150 коня

иначе и аз искам да го видя това чудовище ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

имам папарашка снимка.....очакваите скоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако е сигурно, идвам с камерата и..............с хендсфрито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

днес говорих с човека хондата е вече тук , но има някав проблем с митницата, може да се види рано сутрин пред новотела. за колегата разбирач от чарджери фирмата производител дава след поставянето му 365 коня, малко или много са всеки на квото е свикнал ти ако караш 1000 коня монстер някав ..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

ако е сигурно, идвам с камерата и..............с хендсфрито :D

<{POST_SNAPBACK}>

Само внимавай с формата. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...