Jump to content
пламен1

Обороти на празен ход,колко трябва да са ?

Recommended Posts

Колата е Д15Б2 при палене студена държи 1700 об, когато загрее 1100,проблемът се появи след миене на двигател :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

~ 800 ( чертичката преди 1К об. :tooth: )

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато е студена горе долу са нормални, но загрее ли трябва да са към 600-700 поне при мен е така Д15б7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по книжка на топъл мотор: 750 ± 50

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оборотите стабилни ли са? Т.е. влияят ли се например от включването на ел. консуматори, като фарове, отопление на задното стъкло...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оборотите стабилни ли са? Т.е. влияят ли се например от включването на ел. консуматори, като фарове, отопление на задното стъкло...?

стабилни са когато е на бензин , странното е 4е и газовото ми се прецака нещо,постоянно гасне докато напълно загрее и до 3000 оборота всякаш се дави и не върви,ина4е на бензин си върви но държи 1100 загряла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия обороти са многоПипан ли е винта, който ограничава дроселната клапа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам за въпроса, но да не отварям нова тема ... какво означава ако оборотите играят при включване на ел. уред, че моите по принцип са нормални, но леко падат ако пусна парното на макс, цъкна фарове или даже като завъртя волана на пълен ляв/десен, много странно ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам за въпроса, но да не отварям нова тема ... какво означава ако оборотите играят при включване на ел. уред, че моите по принцип са нормални, но леко падат ако пусна парното на макс, цъкна фарове или даже като завъртя волана на пълен ляв/десен, много странно ...

Абе те падат твоите ама с малко. Колегата говореше за фрапираща разлика. Нормално е като има колсумаця на ток или натоварване на хидравликата да падат мъничко. Спи спокоино :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега и моята беше така но само 2дена стоеше на 1100 като е загряла :cool: но се оправи ама не карам на газ...когато запаля колата оборотите отиват на 2000 после падат на 1500 на 1000 на 800-900 :lol: аз си мислех че някой вакуум ли как му е името там затова стои на 1100 но забелязах че само когато вали е така не знам може да съм си внушил нещо :D 2дена валя тук в добрич ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

абсолютно нищо не е пипано проблемът стана след измиване на двигателя ,отначало гаснеше не искаше да върви след като сам подсушил всичко прекъсването се оправи но държи тези високи обороти,стана вече два месеца/говоря за каране на бензин/,а наи странното е че и изпарителя нещо се прецака настроиката на газ и там е много зле работата , постоянно гасне и се дави

Редактирано от пламен1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тая дистрибутурна капакчка поглеждал ли си да не е спукана

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found