Guest arsen #1 Публикувано 3 Октомври, 2005 Здравейте интересува ме дали някой знае фирма в която да правят блузи и якета със картинки по желание на клиента знам че има но не знам къде.Кажете ако знаете и дали ако правя 1 брой ще са съгласни и колко излиза такава услуга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 3 Октомври, 2005 Здравейте интересува ме дали някой знае фирма в която да правят блузи и якета със картинки по желание на клиента знам че има но не знам къде.Кажете ако знаете и дали ако правя 1 брой ще са съгласни и колко излиза такава услуга. <{POST_SNAPBACK}> По поледни данни, има такова "студио" в библиотеката "Св.Св. Кирил и Методий" Има и много сайтове, в смисал пращаш файла, пращаш си и адреса и те ти я правят и доставят на адреса, като си плащап при получаването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest arsen #3 Отговорено 3 Октомври, 2005 (Редактирано) Намерих фирма която прави тениски и утре ще се обаждам да видя как стоят нещата с изработката.Ето адреса http://www.eonsport.net/index.php?page=eon&lang=bg Редактирано 3 Октомври, 2005 от arsen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest arsen #4 Отговорено 5 Октомври, 2005 Обадих се във фирмата и ми казаха че правят с картинка и надпис .Аз ще ходя другата седмица да видя за какво става дума.И казаха че може и само по 1 да се прави не е нужно количество.Правят и шапки със бродерия .Казаха че по 10лв на тениска вземат.С картинка по желание на клиента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #5 Отговорено 5 Октомври, 2005 Kато си направиш някаква пусни као можеш снимка да видя как е станала Интересно ми е да видя как работят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #6 Отговорено 5 Октомври, 2005 ... казаха че може и само по 1 да се прави не е нужно количество. <{POST_SNAPBACK}> Toва малко ме съмнява, но виж как стоят нещата, и ако е възможно ни осведоми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #7 Отговорено 5 Октомври, 2005 Сичко хубаво... но забрави да провериш че всичко това е само за бели тениски... или пък на друг цвят, но САМО ЕДИН ЦВЯТ е лепенката/картинкатаЕ за прости неща става, но за нещо наистина красиво не става... или поне май тук няма такава фирма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове