Jump to content
Guest arsen

въпрос

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте интересува ме дали някой знае фирма в която да правят блузи и якета със картинки по желание на клиента знам че има но не знам къде.Кажете ако знаете и дали ако правя 1 брой ще са съгласни и колко излиза такава услуга.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Здравейте интересува ме дали някой знае фирма в която да правят блузи и якета със картинки по желание на клиента  знам че има но не знам къде.Кажете ако знаете и дали ако правя 1 брой ще са съгласни и колко излиза такава услуга.

<{POST_SNAPBACK}>

По поледни данни, има такова "студио" в библиотеката "Св.Св. Кирил и Методий"

Има и много сайтове, в смисал пращаш файла, пращаш си и адреса и те ти я правят и доставят на адреса, като си плащап при получаването :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Намерих фирма която прави тениски и утре ще се обаждам да видя как стоят нещата с изработката.Ето адреса http://www.eonsport.net/index.php?page=eon&lang=bg

Редактирано от arsen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Обадих се във фирмата и ми казаха че правят с картинка и надпис .Аз ще ходя другата седмица да видя за какво става дума.И казаха че може и само по 1 да се прави не е нужно количество.Правят и шапки със бродерия .Казаха че по 10лв на тениска вземат.С картинка по желание на клиента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Kато си направиш някаква пусни као можеш снимка да видя как е станала :D Интересно ми е да видя как работят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

... казаха че може и само по 1 да се прави не е нужно количество.

<{POST_SNAPBACK}>

Toва малко ме съмнява, но виж как стоят нещата, и ако е възможно ни осведоми. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Сичко хубаво... но забрави да провериш че всичко това е само за бели тениски... или пък на друг цвят, но САМО ЕДИН ЦВЯТ е лепенката/картинкатаЕ за прости неща става, но за нещо наистина красиво не става... или поне май тук няма такава фирма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...