Jump to content
Guest mihho

Озвучение

Recommended Posts

Guest mihho

ЕМи искам да си сложа качествено озвучение нещо от сорта на JBL ,JL,MTX.Има ли смисал или всичко е един дол дренки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ЕМи искам да си сложа качествено озвучение нещо от сорта на JBL ,JL,MTX.Има ли смисал или всичко е един дол дренки

<{POST_SNAPBACK}>

в колата с тея постоянни шумове от двигател/гърнета, гуми, свистене на въздуха, колите наоколо - пък и вниманието ти е другаде - качеството остава на доста заден план, по-важно е количеството, да надвика всичките тези шумове.

не че няма значение, на изгасена кола на място, можеш да усетиш огромни разлики

п.п.

в tuning.bg има раздел за аудио, там си заслужава да се прочетат мненията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

честно да ти кажа на тунинг.бг не им вервам .За мен лично на Хондаджиите мнението е по стоиностно а и тряя да се регистрирам и други простотии.Не ми се занимава.тука квото са каже е достатъчно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

честно да ти кажа на тунинг.бг не им вервам .За мен лично на Хондаджиите мнението е по стоиностно а и тряя да се регистрирам и други простотии.Не ми се занимава.тука квото са каже е достатъчно

<{POST_SNAPBACK}>

в CRX-а положението на колонките е много идейно, особено задните, на облегалката на задната 'седалка' са извити и гледат точно към предните пътници. И във вратите има доста място, влизат 17см колони.

Така че реших, че ще мина без туба и без усилвател, с pioneer-чето 4х22w ще ги захраня колкото да правят някакъв звук.

Обаче вратите много дрънкат, колонките носят бас, но механизмите във вратата не.

Та сложих една малка 10" колонка в кутия в багажника, с усилвател като за нея. Ланзар, добри цени са. И ми е предостатъчно, баса е на 50% усилен, при volume на MAX не криви, но и в колата не се живее, почва да ми дрънка спойлера, номера, корите на калниците, направо колата оживява.

За баса е най-важно да е сметната добре кутията му. Има програмки, но и във повечето фирмички, дето поставят аудио я имат, и си ги смятат добре.

Усилвателя трябва да има мощност да го захрани, и хубави кабели. Това е основата. А вече каква марка да са, ще ти даде малки разлики и трябва да си доста навътре, за да ги усетиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

колко парички си склонен да да деш за качествена музика ?

и искаш ли въобще да имаш в колата качествена музика или просто да джангъриш ???????

ако искаш нещо свиастно ми се обади

ДАНИЕЛ 0886035900

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Еми аз съм решил да правя всичко качествено иначе нема смисал да си давам парите постоянно в това число и музиката .А доколкото парите сега на 14 окт имам Рожден ден и ще видим кво ще изкочи от таме и ще ти се обадя 100%..........аааа и мерси ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

ако искаш нещо качествено мога да ти предложа няколко конфигураций:туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Горе долу ква цифра ще излезне .ммммм тва с JBL много ми харесва че напраово ме изкушава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

... и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи

<{POST_SNAPBACK}>

така е вярно, почти не прескачат pioneer-ките. обаче са доста капризни към дискове, искат качествена бланка, и правят проблеми дори и на оригинални дискове от магазина (трябваше да ги презапиша на черен самсунг)

и много странно дерат дисковете ... всичките ми дискове в колата имат надраскано.

но пък черните самсунги са по 50 ст - правиш си по едно копие на дисковете ти за колата, и забравяш за всякакви грижи! издържат и на слънце, трудно се драскат и пукат ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

да ама тва не е нормално.Поне така си мисля.А баща ми каза че ше ми намери за 100 кинта некъф мп3 ама нема идея къф е само знам че ше е китаиски.По колко вървят pioneer или някви на които съм им чувал имената ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Drive-Maniac

... и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи

<{POST_SNAPBACK}>

така е вярно, почти не прескачат pioneer-ките. обаче са доста капризни към дискове, искат качествена бланка, и правят проблеми дори и на оригинални дискове от магазина (трябваше да ги презапиша на черен самсунг)

и много странно дерат дисковете ... всичките ми дискове в колата имат надраскано.

но пък черните самсунги са по 50 ст - правиш си по едно копие на дисковете ти за колата, и забравяш за всякакви грижи! издържат и на слънце, трудно се драскат и пукат ...

<{POST_SNAPBACK}>

Еиии, стига бе...

Как така пионерите ще драскат диска?!?! Той да не е от онзи пионер с 3 "е"-та!

И за каква качествена музика говорите- единия презаписвал дисковете на такива от 50 ст., друг искал "качествена" музика, пък щял да си купи мп3-ка за 100лв.

Между другото в тунинг.бг наистина има доста информация и компетентни мнения, доста ще са ви от полза! Все пак там има някои които не разбират само от коли, ами и от кар-аудио....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Drive-Maniac

ако искаш нещо качествено мога да ти предложа няколко конфигураций:

туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи

<{POST_SNAPBACK}>

МР3 то няма кои знае каква шокова система. Там хватката е, че се чете предварително в доста голям буфер, което прави прескачането почти невъзможно!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи

<{POST_SNAPBACK}>

МР3 то няма кои знае каква шокова система. Там хватката е, че се чете предварително в доста голям буфер, което прави прескачането почти невъзможно!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Забрави да добавиш че всички МП3-ки четат около 6-7 сек напред без значение каква марка са!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

да ама тва не е нормално.Поне така си мисля.А баща ми каза че ше ми намери за 100 кинта некъф мп3 ама нема идея къф е само знам че ше е китаиски.По колко вървят pioneer или някви на които съм им чувал имената ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако найстина си решил да си правиш хубава музика не си купувай боклуци за по 100-200лв. по добре си събери пари и направи нещата като хората веднъж. Това се отнася за всички компоненти който смяташ да си сложиш в колата. Каква всъшност ти е колата?????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

<{POST_SNAPBACK}>

Да, прав си има добра антишокова система, но не споменаваш нищо за корекцийте му!!!!Аз лично за плейър не бих си сложил пайнер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

<{POST_SNAPBACK}>

Забрави да добавиш че всички МП3-ки четат около 6-7 сек напред без значение каква марка са!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

но аз често слушам и аудиодискове, и там буферирането не е толкова много - и кофти плейърите прескачат, дори на кола с доста по-меко окачване от моята.

и аз ако карам дълго по павета с висока скорост (и всичко подскача вътре) случвало се е pioneer-а да прескочи (на аудиодиск) то иначе няма и как!

само не разбрах, защо да не си презаписвам дисковете? все пак си купувам музиката (не само свалям) и оригиналните дискове струват доста повече от една бланка. в колата е жега, пече слънце, плейъра драска диска - не си заслужава да ми скапе оригиналния диск (който не е от най-добро качество)

пък и (съм чувал ;) че) CD-тата били цифрови и копието е 1:1 с оригинала, не е като при касетите.

ред:

но не споменаваш нищо за корекциите му!Аз лично за плейър не бих си сложил пайнер

за кои корекции говориш? настройки ниски/средни/високи ли? може би си прав - на моя pioneer всичко е на 0, никакви ефекти, а регулирам нивото през усилвателя. така най ми харесва. Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Никога, никога, ама никога не трябва да се оставят оригинални цдта в кола, така че презаписването им е на практика задължително. ;)Иначе смея да твърдя, че моят кларион изобщо не се впечатлява от пресечения терен в София, колкото и архивни да са паветата, чете си и аудио цдта без никакъв проблем. Прескачал е само когато съм падал в особено големи дупки, но тогава липсата на музика не се усеща, защото псувните ми дълго не стихват. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

но аз често слушам и аудиодискове, и там буферирането не е толкова много - и кофти плейърите прескачат, дори на кола с доста по-меко окачване от моята.

и аз ако карам дълго по павета с висока скорост (и всичко подскача вътре) случвало се е pioneer-а да прескочи (на аудиодиск) то иначе няма и как!

само не разбрах, защо да не си презаписвам дисковете? все пак си купувам музиката (не само свалям) и оригиналните дискове струват доста повече от една бланка. в колата е жега, пече слънце, плейъра драска диска - не си заслужава да ми скапе оригиналния диск (който не е от най-добро качество)

пък и (съм чувал ;) че) CD-тата били цифрови и копието е 1:1 с оригинала, не е като при касетите.

ред:

но не споменаваш нищо за корекциите му!Аз лично за плейър не бих си сложил пайнер

за кои корекции говориш? настройки ниски/средни/високи ли? може би си прав - на моя pioneer всичко е на 0, никакви ефекти, а регулирам нивото през усилвателя. така най ми харесва.

<{POST_SNAPBACK}>

Нали знаеш всичко е въпрос на слух.За мене пайнера свири гадно, има ужасни среди и високи, но на теб щом ти харесва слушай си го със здраве!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

Никога, никога, ама никога не трябва да се оставят оригинални цдта в кола, така че презаписването им е на практика задължително. ;)

Иначе смея да твърдя, че моят кларион изобщо не се впечатлява от пресечения терен в София, колкото и архивни да са паветата, чете си и аудио цдта без никакъв проблем. Прескачал е само когато съм падал в особено големи дупки, но тогава липсата на музика не се усеща, защото псувните ми дълго не стихват. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Много ясно че няма да прескача клариона си е марка с традиций, неможем да го сравниавама с JVC или някоя китайска измишльотина за 100лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Нали знаеш всичко е въпрос на слух.За мене пайнера свири гадно, има ужасни среди и високи, но на теб щом ти харесва слушай си го със здраве!!

<{POST_SNAPBACK}>

то аз толкова от музика и не разбирам, и тубата и усилвателя, и колоните ми са средно качество ... пък и предимно слушам двигателя, музиката е за фон

би ми се искало да сложа друг head unit на моята кола, за да усетя разлика. но се съмнявам, че ще усетя каквото и да е.

п.п. сега гледам едни руски ревюта, твърдят, че pioneer-а имал доста малко изкривявания, и equilizer-а му най-малко кривял ... но тук по-скоро всичко става субективно. за моите цели, е идеален.

п.п.п. спора за/против pioneer е безкраен, в тунинг.бг продължава с години - нямам никакво желание да го пренасям тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Lary колата ми е сивик 6-та ген. 5 врати .Доста сте компетентни смея да отбележа бая сте понаписали ;).Радвам са за тва щтот мн малко хора са отзивчиви а и аз съм нов тука.Какти и да е пионер не ми звучи добре ,не колкото клаирон .Също така нема как да си взема друг плеар щтото баща ми е поръчал някакъв и го е платил само знам че е с 3 минути антишок тва не знам дали е добре .Вие ще кажете.Ама за 130 лева плеар които е взет от китаи на тази цена не мисля че ще е менте .Все пак съм бил там и знам кое как е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sasa

братле не се излагаи с тея боклуци не става ка4ествена музика :D аз се изрусих с 3000лв но все пак се полу4и доста добре изкарах 115dbи сум мноо доволен та ако иска6 ми пи6и и може да измислим не6то ка4ествено за по малко пари естествено :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

бе то ще е качествено 100% ама плеара ще е малко шит за малко докато го сменим :D стига да има средства

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Абе колеги! Защо сравнявате моделите на Pioneer и Clarion като ЦЯЛО ? Сравняват се конкретни модели....И двете марки имат сполучливи модели и обратно. В по-ниските касове Clarion-а е по-добър вариант заради качеството което предлага за определена ( по-ниска ) цена....но в най-високия клас Pioneer e по-добър. ( Pioneer DEX-P9 ) Иначе за добра музика е нужно: Здраво захранване, хубави кабели и съответните бушони. Няма да е зле и изолация да направиш ( поне на вратите ).П.С. НА ПЪРВО МЯСТО все пак си остава Head Unit-a.................................

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

НАИ ДОБРАТА МУЗИКА Е NACAMICHIZA TEZI ESTESTWENO DETO RAZBIRAT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

НАИ ДОБРАТА МУЗИКА Е                NACAMICHI

<{POST_SNAPBACK}>

Ааа да си дойдем на думата...Ама като си тръгнал дай на хората и малко цени..:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Drive-Maniac

А така, и аз съм съгласен за накамичи...Ето това е топ оф дъ топ: Clarion DRZ9255 , ама и цената му е....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lary

Абе колеги! Защо сравнявате моделите на Pioneer и Clarion като ЦЯЛО ? Сравняват се конкретни модели....И двете марки имат сполучливи модели и обратно. В по-ниските касове Clarion-а е по-добър вариант заради качеството което предлага за определена ( по-ниска ) цена....но в най-високия клас Pioneer e по-добър. ( Pioneer DEX-P9 )

Иначе за добра музика е нужно: Здраво захранване, хубави кабели и съответните бушони. Няма да е зле и изолация да направиш ( поне на вратите ).

П.С. НА ПЪРВО МЯСТО все пак си остава Head Unit-a.................................

<{POST_SNAPBACK}>

искам да те попитам нещо, след като твърдиш че във високия клас пайнера е по-добър би ли ми сравнил да речем Piooner DEH-9600 с Clarion DXZ 958. Чувал ли си фи и двата та говориш така?????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...