Guest mihho #1 Публикувано 3 Октомври, 2005 ЕМи искам да си сложа качествено озвучение нещо от сорта на JBL ,JL,MTX.Има ли смисал или всичко е един дол дренки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 3 Октомври, 2005 ЕМи искам да си сложа качествено озвучение нещо от сорта на JBL ,JL,MTX.Има ли смисал или всичко е един дол дренки <{POST_SNAPBACK}> в колата с тея постоянни шумове от двигател/гърнета, гуми, свистене на въздуха, колите наоколо - пък и вниманието ти е другаде - качеството остава на доста заден план, по-важно е количеството, да надвика всичките тези шумове.не че няма значение, на изгасена кола на място, можеш да усетиш огромни разлики п.п. в tuning.bg има раздел за аудио, там си заслужава да се прочетат мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #3 Отговорено 3 Октомври, 2005 честно да ти кажа на тунинг.бг не им вервам .За мен лично на Хондаджиите мнението е по стоиностно а и тряя да се регистрирам и други простотии.Не ми се занимава.тука квото са каже е достатъчно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 3 Октомври, 2005 честно да ти кажа на тунинг.бг не им вервам .За мен лично на Хондаджиите мнението е по стоиностно а и тряя да се регистрирам и други простотии.Не ми се занимава.тука квото са каже е достатъчно <{POST_SNAPBACK}> в CRX-а положението на колонките е много идейно, особено задните, на облегалката на задната 'седалка' са извити и гледат точно към предните пътници. И във вратите има доста място, влизат 17см колони.Така че реших, че ще мина без туба и без усилвател, с pioneer-чето 4х22w ще ги захраня колкото да правят някакъв звук. Обаче вратите много дрънкат, колонките носят бас, но механизмите във вратата не. Та сложих една малка 10" колонка в кутия в багажника, с усилвател като за нея. Ланзар, добри цени са. И ми е предостатъчно, баса е на 50% усилен, при volume на MAX не криви, но и в колата не се живее, почва да ми дрънка спойлера, номера, корите на калниците, направо колата оживява. За баса е най-важно да е сметната добре кутията му. Има програмки, но и във повечето фирмички, дето поставят аудио я имат, и си ги смятат добре. Усилвателя трябва да има мощност да го захрани, и хубави кабели. Това е основата. А вече каква марка да са, ще ти даде малки разлики и трябва да си доста навътре, за да ги усетиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 3 Октомври, 2005 ЕМи искам да си сложа качествено озвучение нещо от сорта на JBL ,JL,MTX.Има ли смисал или всичко е един дол дренки <{POST_SNAPBACK}> колко парички си склонен да да деш за качествена музика ?и искаш ли въобще да имаш в колата качествена музика или просто да джангъриш ??????? ако искаш нещо свиастно ми се обади ДАНИЕЛ 0886035900 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 4 Октомври, 2005 Еми аз съм решил да правя всичко качествено иначе нема смисал да си давам парите постоянно в това число и музиката .А доколкото парите сега на 14 окт имам Рожден ден и ще видим кво ще изкочи от таме и ще ти се обадя 100%..........аааа и мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #7 Отговорено 4 Октомври, 2005 ако искаш нещо качествено мога да ти предложа няколко конфигураций:туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #8 Отговорено 4 Октомври, 2005 Горе долу ква цифра ще излезне .ммммм тва с JBL много ми харесва че напраово ме изкушава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 4 Октомври, 2005 ... и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи <{POST_SNAPBACK}> така е вярно, почти не прескачат pioneer-ките. обаче са доста капризни към дискове, искат качествена бланка, и правят проблеми дори и на оригинални дискове от магазина (трябваше да ги презапиша на черен самсунг)и много странно дерат дисковете ... всичките ми дискове в колата имат надраскано. но пък черните самсунги са по 50 ст - правиш си по едно копие на дисковете ти за колата, и забравяш за всякакви грижи! издържат и на слънце, трудно се драскат и пукат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #10 Отговорено 4 Октомври, 2005 да ама тва не е нормално.Поне така си мисля.А баща ми каза че ше ми намери за 100 кинта некъф мп3 ама нема идея къф е само знам че ше е китаиски.По колко вървят pioneer или някви на които съм им чувал имената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Drive-Maniac #11 Отговорено 4 Октомври, 2005 ... и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи <{POST_SNAPBACK}> така е вярно, почти не прескачат pioneer-ките. обаче са доста капризни към дискове, искат качествена бланка, и правят проблеми дори и на оригинални дискове от магазина (трябваше да ги презапиша на черен самсунг)и много странно дерат дисковете ... всичките ми дискове в колата имат надраскано. но пък черните самсунги са по 50 ст - правиш си по едно копие на дисковете ти за колата, и забравяш за всякакви грижи! издържат и на слънце, трудно се драскат и пукат ... <{POST_SNAPBACK}> Еиии, стига бе...Как така пионерите ще драскат диска?!?! Той да не е от онзи пионер с 3 "е"-та! И за каква качествена музика говорите- единия презаписвал дисковете на такива от 50 ст., друг искал "качествена" музика, пък щял да си купи мп3-ка за 100лв. Между другото в тунинг.бг наистина има доста информация и компетентни мнения, доста ще са ви от полза! Все пак там има някои които не разбират само от коли, ами и от кар-аудио.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Drive-Maniac #12 Отговорено 4 Октомври, 2005 ако искаш нещо качествено мога да ти предложа няколко конфигураций: туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи <{POST_SNAPBACK}> МР3 то няма кои знае каква шокова система. Там хватката е, че се чете предварително в доста голям буфер, което прави прескачането почти невъзможно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lary #13 Отговорено 4 Октомври, 2005 ако искаш нещо качествено мога да ти предложа няколко конфигураций: туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи <{POST_SNAPBACK}> МР3 то няма кои знае каква шокова система. Там хватката е, че се чете предварително в доста голям буфер, което прави прескачането почти невъзможно! <{POST_SNAPBACK}> Забрави да добавиш че всички МП3-ки четат около 6-7 сек напред без значение каква марка са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lary #14 Отговорено 4 Октомври, 2005 да ама тва не е нормално.Поне така си мисля.А баща ми каза че ше ми намери за 100 кинта некъф мп3 ама нема идея къф е само знам че ше е китаиски.По колко вървят pioneer или някви на които съм им чувал имената <{POST_SNAPBACK}> Ако найстина си решил да си правиш хубава музика не си купувай боклуци за по 100-200лв. по добре си събери пари и направи нещата като хората веднъж. Това се отнася за всички компоненти който смяташ да си сложиш в колата. Каква всъшност ти е колата????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lary #15 Отговорено 4 Октомври, 2005 ако искаш нещо качествено мога да ти предложа няколко конфигураций: туба - 12 JBL,2 8 инчови JBL за отпред,стъпало ALPINE и MP3 PIONEER- задължително щото е с една от най- добрите шокови системи <{POST_SNAPBACK}> Да, прав си има добра антишокова система, но не споменаваш нищо за корекцийте му!Аз лично за плейър не бих си сложил пайнер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #16 Отговорено 4 Октомври, 2005 (Редактирано) МР3 то няма кои знае каква шокова система. Там хватката е, че се чете предварително в доста голям буфер, което прави прескачането почти невъзможно! <{POST_SNAPBACK}> Забрави да добавиш че всички МП3-ки четат около 6-7 сек напред без значение каква марка са! <{POST_SNAPBACK}> но аз често слушам и аудиодискове, и там буферирането не е толкова много - и кофти плейърите прескачат, дори на кола с доста по-меко окачване от моята. и аз ако карам дълго по павета с висока скорост (и всичко подскача вътре) случвало се е pioneer-а да прескочи (на аудиодиск) то иначе няма и как! само не разбрах, защо да не си презаписвам дисковете? все пак си купувам музиката (не само свалям) и оригиналните дискове струват доста повече от една бланка. в колата е жега, пече слънце, плейъра драска диска - не си заслужава да ми скапе оригиналния диск (който не е от най-добро качество) пък и (съм чувал че) CD-тата били цифрови и копието е 1:1 с оригинала, не е като при касетите. ред: но не споменаваш нищо за корекциите му!Аз лично за плейър не бих си сложил пайнерза кои корекции говориш? настройки ниски/средни/високи ли? може би си прав - на моя pioneer всичко е на 0, никакви ефекти, а регулирам нивото през усилвателя. така най ми харесва. Редактирано 4 Октомври, 2005 от Magnum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #17 Отговорено 4 Октомври, 2005 Никога, никога, ама никога не трябва да се оставят оригинални цдта в кола, така че презаписването им е на практика задължително. Иначе смея да твърдя, че моят кларион изобщо не се впечатлява от пресечения терен в София, колкото и архивни да са паветата, чете си и аудио цдта без никакъв проблем. Прескачал е само когато съм падал в особено големи дупки, но тогава липсата на музика не се усеща, защото псувните ми дълго не стихват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lary #18 Отговорено 4 Октомври, 2005 МР3 то няма кои знае каква шокова система. Там хватката е, че се чете предварително в доста голям буфер, което прави прескачането почти невъзможно! <{POST_SNAPBACK}> Забрави да добавиш че всички МП3-ки четат около 6-7 сек напред без значение каква марка са! <{POST_SNAPBACK}> но аз често слушам и аудиодискове, и там буферирането не е толкова много - и кофти плейърите прескачат, дори на кола с доста по-меко окачване от моята. и аз ако карам дълго по павета с висока скорост (и всичко подскача вътре) случвало се е pioneer-а да прескочи (на аудиодиск) то иначе няма и как! само не разбрах, защо да не си презаписвам дисковете? все пак си купувам музиката (не само свалям) и оригиналните дискове струват доста повече от една бланка. в колата е жега, пече слънце, плейъра драска диска - не си заслужава да ми скапе оригиналния диск (който не е от най-добро качество) пък и (съм чувал че) CD-тата били цифрови и копието е 1:1 с оригинала, не е като при касетите. ред: но не споменаваш нищо за корекциите му!Аз лично за плейър не бих си сложил пайнерза кои корекции говориш? настройки ниски/средни/високи ли? може би си прав - на моя pioneer всичко е на 0, никакви ефекти, а регулирам нивото през усилвателя. така най ми харесва. <{POST_SNAPBACK}> Нали знаеш всичко е въпрос на слух.За мене пайнера свири гадно, има ужасни среди и високи, но на теб щом ти харесва слушай си го със здраве!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lary #19 Отговорено 4 Октомври, 2005 Никога, никога, ама никога не трябва да се оставят оригинални цдта в кола, така че презаписването им е на практика задължително. Иначе смея да твърдя, че моят кларион изобщо не се впечатлява от пресечения терен в София, колкото и архивни да са паветата, чете си и аудио цдта без никакъв проблем. Прескачал е само когато съм падал в особено големи дупки, но тогава липсата на музика не се усеща, защото псувните ми дълго не стихват. <{POST_SNAPBACK}> Много ясно че няма да прескача клариона си е марка с традиций, неможем да го сравниавама с JVC или някоя китайска измишльотина за 100лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #20 Отговорено 4 Октомври, 2005 Нали знаеш всичко е въпрос на слух.За мене пайнера свири гадно, има ужасни среди и високи, но на теб щом ти харесва слушай си го със здраве!! <{POST_SNAPBACK}> то аз толкова от музика и не разбирам, и тубата и усилвателя, и колоните ми са средно качество ... пък и предимно слушам двигателя, музиката е за фон би ми се искало да сложа друг head unit на моята кола, за да усетя разлика. но се съмнявам, че ще усетя каквото и да е. п.п. сега гледам едни руски ревюта, твърдят, че pioneer-а имал доста малко изкривявания, и equilizer-а му най-малко кривял ... но тук по-скоро всичко става субективно. за моите цели, е идеален. п.п.п. спора за/против pioneer е безкраен, в тунинг.бг продължава с години - нямам никакво желание да го пренасям тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #21 Отговорено 4 Октомври, 2005 Lary колата ми е сивик 6-та ген. 5 врати .Доста сте компетентни смея да отбележа бая сте понаписали .Радвам са за тва щтот мн малко хора са отзивчиви а и аз съм нов тука.Какти и да е пионер не ми звучи добре ,не колкото клаирон .Също така нема как да си взема друг плеар щтото баща ми е поръчал някакъв и го е платил само знам че е с 3 минути антишок тва не знам дали е добре .Вие ще кажете.Ама за 130 лева плеар които е взет от китаи на тази цена не мисля че ще е менте .Все пак съм бил там и знам кое как е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sasa #22 Отговорено 4 Октомври, 2005 братле не се излагаи с тея боклуци не става ка4ествена музика аз се изрусих с 3000лв но все пак се полу4и доста добре изкарах 115dbи сум мноо доволен та ако иска6 ми пи6и и може да измислим не6то ка4ествено за по малко пари естествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #23 Отговорено 5 Октомври, 2005 бе то ще е качествено 100% ама плеара ще е малко шит за малко докато го сменим стига да има средства Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #24 Отговорено 5 Октомври, 2005 (Редактирано) Абе колеги! Защо сравнявате моделите на Pioneer и Clarion като ЦЯЛО ? Сравняват се конкретни модели....И двете марки имат сполучливи модели и обратно. В по-ниските касове Clarion-а е по-добър вариант заради качеството което предлага за определена ( по-ниска ) цена....но в най-високия клас Pioneer e по-добър. ( Pioneer DEX-P9 ) Иначе за добра музика е нужно: Здраво захранване, хубави кабели и съответните бушони. Няма да е зле и изолация да направиш ( поне на вратите ).П.С. НА ПЪРВО МЯСТО все пак си остава Head Unit-a................................. Редактирано 5 Октомври, 2005 от The_fastest Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #25 Отговорено 5 Октомври, 2005 НАИ ДОБРАТА МУЗИКА Е NACAMICHIZA TEZI ESTESTWENO DETO RAZBIRAT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #26 Отговорено 5 Октомври, 2005 НАИ ДОБРАТА МУЗИКА Е NACAMICHI <{POST_SNAPBACK}> Ааа да си дойдем на думата...Ама като си тръгнал дай на хората и малко цени.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Drive-Maniac #27 Отговорено 5 Октомври, 2005 А така, и аз съм съгласен за накамичи...Ето това е топ оф дъ топ: Clarion DRZ9255 , ама и цената му е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lary #28 Отговорено 5 Октомври, 2005 Абе колеги! Защо сравнявате моделите на Pioneer и Clarion като ЦЯЛО ? Сравняват се конкретни модели....И двете марки имат сполучливи модели и обратно. В по-ниските касове Clarion-а е по-добър вариант заради качеството което предлага за определена ( по-ниска ) цена....но в най-високия клас Pioneer e по-добър. ( Pioneer DEX-P9 ) Иначе за добра музика е нужно: Здраво захранване, хубави кабели и съответните бушони. Няма да е зле и изолация да направиш ( поне на вратите ). П.С. НА ПЪРВО МЯСТО все пак си остава Head Unit-a................................. <{POST_SNAPBACK}> искам да те попитам нещо, след като твърдиш че във високия клас пайнера е по-добър би ли ми сравнил да речем Piooner DEH-9600 с Clarion DXZ 958. Чувал ли си фи и двата та говориш така????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове