Jump to content
Showtime

Искам съвет за будеща машинка ? :)

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, да започнем със ако съм объркал раздела се извинявам, нов съм за форума както се вижда но мисля че този е най-подходящия. Сега по същество.Така, разполагам със сума от ~8000лв с който да си закупя първи автомобил. Мечтата ми от малък е Civic 5-6gen Sedan нека приемем че намеря читав такъв със един от 1.6л двигатели за 3000-4000лв.за оптичния тунинг съм решил - Veilside ! (Ако правим нещо нека да е като хората ;) ) бихте ли ме насочили за силовата модификация от каде да започна с оставаштите ~2500-3000лв с който проектът за моята Дреам машинка се изчерпва за сега (докъто не започна да си искарвам сам пари) имам понятие за някой неща но не голямо затова моля да пишете на по простосмъртен език ;)Благодаря предварително и чакам вашите спец предложения!П.С. Нямам стаж така че без предложения за над 1.6 (по натам може да се мисли нещо) !П.С. 2 Не изкл. и Рекс като вариянт ! :rolleyes:

Редактирано от Showtime

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

раздела.че си го объркал е ясно.с по голям от 1,6 двигател към това което си се насочил няма да намериш и да искаш,освен ако не е бутната от някой колега.ама тогава па парите няма да ти стигнат.като искаш бегачка,що се насочи към сивик седан?не е ли по добре црх-б16а2/160 кс-4500-6000 лв.тук имаш възможност да гониш коне над 200.с оставащите ти кинти,ако ти стигнат де може да сложиш турбо или чарджър.ама не ми е ясно само-1,6 нагоре не искаш,че си бил млад шофер,а гониш много коне???!!??турбо-мурбо.за тея пари може да си вземеш по голям мотор,който е 180-200 кс,ще ти го монтират хората и така.ама я да не ти пълня главата с глупости,че да не те пишат в една друга тема после.успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
ПРЕДИ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА ПЪТЯ ВИЖ ТОВА-нищо лично,просто трябва всеки нов шофер да го погледне,че да си има едно на ум.тва също ще ти е полезно да го видиш.сега мога да ти пожелая да си избереш добра кола,да я направиш както искаш,и да внимаваш как караш,за да сте повече време заедно. Редактирано от pitbuls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, мисълта ми не беше "Млад шофиор съм не мога да карам!" а просто има закон който не позволява карането на над 1.6л двигател. Аз съм човек който внимава, така че и триста коня да извадя естествено че докъто съм невеж няма да се рескам по улиците като самоубиец. Друго - ЦРХ - ДА. Колата ми харесва просто искам предложения как да използвам парите максимално добре. не да купя куп глупости и като постна в "Проетки" да получа отговори "За тия пари можеше ... т.н." и да ме е яд :tooth: Колкото до поуката в тея клипчета - виждал съм я на живо във Враца.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Аз доколкото си спомням закона не е минал второ четене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами човек моито мнение за тези коли които си избрал да кажим Civic,CRX,това са може би наи разпространените модели на хонда и с наи голямо развитие в двигатели и тнк.Избора ти е мн добър съмнявам са да чуиш от някои колега тук нещо от сорта,че си сбъркал с колата или нещо подобно,специално за тези модели.Иначе нека колата да е V-TEC мотор ,вече дали SOCH или DOCH сам си избираш, и двата с много предимства.За купето специално CRX_ a си е CRX купе :cool: ясно ти е, за CIVIC дали ще е седан,хеч,купе ще си решиш сам. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе важното е да е хонда, :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом искащ да е до 1,6,ще ти препоръчам моя вариант 1.5vtec-114 h.p.-перфектна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...