Jump to content
Guest gencho1

Как да мигам с фаровете

Recommended Posts

Guest gencho1

Миналата седмица с ивзех civic 1,3 hatch 94. Колата върви супер и гори леко...Само не знам как да мигам с фаровете...Като превключвам от къси на дълги ако не са включени фаровете нищо не свети. Лостчето за фаровете не може да се бута напред както е при доста немски коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Миналата седмица с ивзех civic 1,3 hatch 94.  Колата върви супер и гори леко...

Само не знам как да мигам с фаровете...

Като превключвам от къси на дълги ако не са включени фаровете нищо не свети. Лостчето за фаровете не може да се бута напред както е при доста немски коли.

<{POST_SNAPBACK}>

????????? бре то лосчето се дърпа към теб а не се бута напред

а HONDA ПРОСТО НЕ Е НЕМСКА КОЛА АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ ДО СЕГА :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gencho1

Да бе забелязал съм ма като го дръпна и не става нищо(ако са пуснати късите минава на дълги), а аз искам без да работят никакви фарове да присветна. Видял съм че има ченгета и така те предупреждамвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Ако с придърпване на лоста към теб нестава тогава има6 някакъв проблем в най добрия случай изгорял бу6он.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Генчо,аз съм със същия модел и при мен работи като дърпам лостчето.Тъй нареченото "мигване" с дългите така си го правя.Т.е. присветвам при напълно угасени фарове и габарити.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gencho1

Сега пак пробвах и нищо не става с дърпане на лоста, проверих дали включва от къси на дълги и си включва. Значи има някакъв бушон само за святкане, някои знае ли къде е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Сега пак пробвах и нищо не става с дърпане на лоста, проверих дали включва от къси на дълги и си включва. Значи има някакъв бушон само за святкане, някои знае ли къде е?

<{POST_SNAPBACK}>

ти от каде си?

ако си от София ела на срещата в Сряда да видим какъв е проблема и да го оправим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gencho1

Мерси за поканата, но няма да мога да дойда, че съм от Смолян.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Предполагам, че на повечето хонди е едно и също. Аз карам сивик '95 и при мен е:Дърпам лостчето наполовина, то се усеща как леко прихлътва, тогава светват светлините, пускам - изгастват. Но ако не го дръпна наполовина, а докрай - тогава се чува цъкане като на бутонче - светлините пак си светват, но разликата е, че това бутонче е включило дългите - независимо, че фаровете са изгасени. Ако ги включа, ще видя че съм на дълги.Това е.Всичко друго е проблем в лостчето или предпазители, жички и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Не съм карал цял живот японски коли, но щом се качих никога не съм си задал подобен въпрос. Не изчетох всички мнения по въпроса, защото ако всичко е наред по автомобила ти, ще си загубя времето.Значи не само на Хонда, а и на всички японски коли се прави по един и същ начин. Дърпаш лошчето за светлините към теб, а съм виждал и означение върху самото лосче за това.Ако не става, провери си лосчето, дали прави изобщо контакт при това положение, да не е развалено? Ако всичко е Ок, тогава това за мен е най-безмислената тема, в която съм отговарял. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Тая тема 6е трябва да я преместим в "бисери малко да се повеселим".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

gencho1 здравей!Приятно ми е да видя някой от Смолян тук! ;) ;) ;) Напоследък гледам, че и там взеха да се "отварят" хората, какво да карат!

Е, верно - братовчед ми си купи Ауди, ама какво да се прави(проссссс е) ;) .

Иначе, за проблема ти със "светкавицата"...хората ти се смеят, ама не е смешно.Аз например много се дразня, когато нещо по колата ми не работи(колкото и незначително и малко да е то).Та наскоро установих, че и моите "светкавички" не светват всеки път когато ги 'цъкна'.Поразчоплих се и стана ясно, че проблемът е в замърсяването около лостчето(или по-точно вътре в него).Явно там, с времето се е зацапало ключето, и то не винаги дава контакт.Ако и това не е проблемът при теб, колегите вече те осведомиха за останалите възможности.Няма нищо сложно.

Айде лек ден и до скоро виждане по пътищата!

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

и при мен 'светлинния клаксон' не работи - за да пресветна трябва да мина къси-дълги-къси. на изключени къси не работи, ама то аз винаги карам на къси и без тованещо лостчето се е прецакало сигурно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Публикувано изображение

Универсалното решение  :)

<{POST_SNAPBACK}>

WD-40 наистина е много добро.Ползвам го от много време, не слиза от колата ми, и съм много доволен!Подкрепям препоръката на Victor с 'две ръце' :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

за какво се използва 4е аз не знам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Метала получава оргазъм от него --- за Виктор не знам ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...