Guest buddi5 #1 Публикувано 1 Октомври, 2005 (Редактирано) http://www.bgalbum.com/index.php?cat=11972 колегата добре си е барнал машинката Редактирано 1 Октомври, 2005 от buddi5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 1 Октомври, 2005 Да, прав си - това НЕ е тунинг, ами ТУБИНГ Идеален е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 1 Октомври, 2005 Май никой не се сеща кой е този прословут делсол, посял толкова раздори в иначе мирния ни форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #4 Отговорено 1 Октомври, 2005 Май никой не се сеща кой е този прословут делсол, посял толкова раздори в иначе мирния ни форум. <{POST_SNAPBACK}> сещаме се, пича гогато почна да е тунингова почти никой не му вярваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 1 Октомври, 2005 Абе че се сещаме,сещаме се ама не виждам на какво трябва да се възхитим .И на какво да вярваме....на таво че си е направил скулптура от кит върху иначе красивата кола?Да не подхващаме темата пак че предния път доста хора се хванаха за гушите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 1 Октомври, 2005 Много смело наистина сега пича си има маистина уникален автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #7 Отговорено 1 Октомври, 2005 Абе че се сещаме,сещаме се ама не виждам на какво трябва да се възхитим .И на какво да вярваме....на таво че си е направил скулптура от кит върху иначе красивата кола?Да не подхващаме темата пак че предния път доста хора се хванаха за гушите <{POST_SNAPBACK}> доколкото знам колата не е пипана само от вън, некви тунинги по двигатела имаше и питаше за турбо пича как да слага. сега ако кажете че ако си сложиш и турбо на хондата и става "пълна мизерия" тва няма да е верно. външниа тунинг на дел сол-а има и хубави и лоши елементи. ама на някой им харесва оригинала а на други им е писнало от еднообразие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #8 Отговорено 1 Октомври, 2005 доколкото знам колата не е пипана само от вън, некви тунинги по двигатела имаше и питаше за турбо пича как да слага. <{POST_SNAPBACK}> Мда прав си,ако смяташ че отнемане на главата с 0.7 е разумно защото това май му бяха намеренията на колегата.Относно турбото....е тва вече е друга тема.Незнам дали е сложил....съмнявам се честно казано.Относно оптичния тунинг си много прав...въпрос на вкус.Честно казано колата дразни,но още повече ме дразнеше наглото поведение на "Хамериканеца".Както и да е нека не подхващаме тази тема на ново,че пак ще се осерем яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #9 Отговорено 1 Октомври, 2005 доколкото знам колата не е пипана само от вън, некви тунинги по двигатела имаше и питаше за турбо пича как да слага. <{POST_SNAPBACK}> Мда прав си,ако смяташ че отнемане на главата с 0.7 е разумно защото това май му бяха намеренията на колегата.Относно турбото....е тва вече е друга тема.Незнам дали е сложил....съмнявам се честно казано.Относно оптичния тунинг си много прав...въпрос на вкус.Честно казано колата дразни,но още повече ме дразнеше наглото поведение на "Хамериканеца".Както и да е нека не подхващаме тази тема на ново,че пак ще се осерем яко <{POST_SNAPBACK}> отнемане на главата на големия втек до 1.3мм е напълно допустимо и ефективно. след това пак има решение за проблема с сгъстяването и детонациите. няма смисъл да спорим наистина всеки може да прави с колата каквото си иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #10 Отговорено 1 Октомври, 2005 няма смисъл да спорим наистина всеки може да прави с колата каквото си иска <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #11 Отговорено 1 Октомври, 2005 Абе че се сещаме,сещаме се ама не виждам на какво трябва да се възхитим .И на какво да вярваме....на таво че си е направил скулптура от кит върху иначе красивата кола?Да не подхващаме темата пак че предния път доста хора се хванаха за гушите <{POST_SNAPBACK}> Мнението ми е единодушно с Твоето MIYAMOTO Напълно го подкрепям, включително и последното ти изречение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #12 Отговорено 2 Октомври, 2005 Колеги с цялото ми убажение и без да сам да искам да се заяждам с когото и да било тази кола на нищо не прилича и разбира се това си само мое мнение...На тунинг фест-а май месец го позагледах и като цялодокато не се приближих на 10 метра от колата ми беше интересно (в позитивен смисал) след като преминах 10-ката се хванах за главата колко некадърно е направена...Много са нещата които ме "впечатлиха" ...А по вапроса за уникалността мнението ми е че ако търсиш положително нотка в това да бъдеш УНИКАЛЕН трябва да се постараеш доста и да знаеш че твориш нещо което пред и най-големите критици да замълчат.....каето в този случай не е точно така (да не се изкажа по сурово) ....Абе щом си се кефи пича да е жив и здрав ...Аиде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #13 Отговорено 2 Октомври, 2005 ........ А по вапроса за уникалността мнението ми е че ако търсиш положително нотка в това да бъдеш УНИКАЛЕН трябва да се постараеш доста и да знаеш че твориш нещо което пред и най-големите критици да замълчат.....каето в този случай не е точно така (да не се изкажа по сурово) .... Абе щом си се кефи пича да е жив и здрав ... ........ <{POST_SNAPBACK}> Аз не съм казал, че ми харесва, а че наистина си има уникален автомобил. Уникален означава, че втори такъв няма! Относно смелостта му да екцпериментира също съм учуден, защото аз не бих го направил. Иначе се въздържам от изказване за харесва ли ми или не, защото ако пича чете темата, след този не малък труд и мъки да го постигне това, няма да му е кеф да чете подобни мнения. А в крайна сметка, за да я показва и снима постоянно колата, значи си я харесва, а щом той си я харесва, какво значение има ние какво мислим? Жив и здрав да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #14 Отговорено 2 Октомври, 2005 Тоя пич явно има доста пари за харчене... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #15 Отговорено 2 Октомври, 2005 а щом той си я харесва, какво значение има ние какво мислим? Жив и здрав да е <{POST_SNAPBACK}> АМИН Най-накрая смислено мнение по темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #16 Отговорено 3 Октомври, 2005 Като гледам, все за уникално се говори. И т.н. Няма много значение дали ми харесва или не. То малко всички мнения са субективни, на кой да, на кой не. Вярно е също, че трябва да си уважим мнението и на собственика - щом си я е направил така, значи си му харесва така. Но исках да кажа, че гледах едно предаване. Там един от светилата на авто-тунинга (за съжаление не се сещам точно за името му) каза, че за него най-голямата награда е, след дълъг труд над даден автомобил, на шоу-то, да мине някой и да го пита, абе ти точно какво си променил всъщност по колата! Той каза, че това е най-големия комплимент за него, а не както повечето хора биха си помислили, че това би го засегнало - точно обратното. Ами в общи линии аз предпочитам такъв вид промени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #17 Отговорено 3 Октомври, 2005 Тунингът е израз на собствени предпочитания и вкус, така че не може дадена тунингована кола да се хареса на всеки един човек Важното е, че притежателят й си я харесва и си я кара с кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове