Jump to content
NOS

руски детектор за радари

Recommended Posts

Един колега има и по негово мнение върши страхотна работа. Като имам в предвид, че той е доста състезателен тип шофъор, Пример от Хасково към Пловдив и обратно редовно шофира със скорост 160км/ч.(все бърза за работа, все едно ако закъснее с 15мин някой ще го върне, но той си знае). Та той е доволен и аз мислех да си взема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ползвам и двата руски модела - вторият /по-скъпият за 70 лева/ е и с лазер детектор. И двата са купени от Ем Комплект и тествани /дават три дни за първоначална рекламация и да си го монтираш/. Теста е най-лесен като ползваш вторият /STELТ/ модела - все пак излъчва нещо и по-ефтиният реагира. Монтажа е елементарен - при мен от осветлението на плафона взех + и маса , с тел прекарах кабела под тавана , като излязох под огледалото /разглобява се /. От там покрай сенника и е прекрепен с ластиците на подложката за CD-та .Модела G-213 има добра чувствителност , но сработва лъжливо от клетки на GSM-и и често от сфетофарите.Препоръчвам ти по-скъпият /на базата на монтираният в него чип за избягване на лъжливи сработвания/.Върши достатъчно добре работа за която е предназначен, но по-добрият /и правилен / начин е да шофираме разумно. За втори път полицаи ми погаждат номера да ме дебнат / и съответно хващат/ без включен от тях радар - санкцията е за неправилно изпреварване - 6 точки !!! . Просто не се предоверявай на техника .... :lol:

Редактирано от kokodaf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си изкажа и аз мнението този радар е уникално безмислена инвестиция за по скъпия модел не знам, но заради този конкретно сам го "изяждал" не един и два пъти, защото съм си мислел, че върши някаква работа.Не ангажирам никой с моето мнение, но за мен по добре без него :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В буйните млади години много държах на такава джиджавка в колата си. Имал съм точно 4 радарни детектора - Уислър, Кобра, Сейвър и Ескорт.Сейвъра беше най-неудачната покупка, дори и в по-скъпия си вариант. Пълен провал, колкото и да го хвалят другите.От Уислъра и Кобрата - по-добър беше втория.А от Ескорта по-добро няма. За голямо разочарование на любителите на този тип техника, и в щатите са доста скъпи.Моя модел беше този. Държат цена като нови и като употребявани. И наистина вършат работа. Използвал съм го в щатите и Европа. Безотказно работи. И не сработва на фалшиви сигнали. Но и париците са му дебели. Така че, който искаш радарен детектор - това е марката. Всичко друго е компромис в една или друга степен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...