Jump to content
Guest greenwather

nick name

Recommended Posts

Guest greenwather

не мога да разбера защо трябва да се дублират прякори?толкова ли не можете да си измислите прякори които не отговарят на вече създадени такива?сега влизам да видя кой е в саита и виждам DEMONA DA AMA NE НЕ БИЛ ТОИ А БИЛ DAEMON подобен е случая и с колегата paRADOx и са кво ако искам да видя оргиналния PARADOX мога да се видя в чудотова е като PANASONIC и PANASOANICТЪПО :D А и другото което ми прави лошо впечатление е това ,че никои не пише от каде е .кога е роден какво кара НИЩО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО :D Крайно време е нещо да се промени в тази насока а на споменатите от мен членове на клуба SORRY нищо лично :offtopic:

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Колега, смятам че имаш право! Определено съм за това, да се спазват някакви правила по въпроса. :offtopic:

Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Избирането на ник в рамките на дадено затворено общество, каквото е нашето, е най-вече въпрос на лична култура. Т.е. ако си пич, преди да се регистрираш, ще се завъртиш няколко дена, ще разгледаш кой е тук, какво говорят хората, ще разгледаш имената им и ще си избереш някое, което да не пречи на останалите, ако твоето или близко до твоето е взето. Само дето често хората не разсъждават така и се почват едни заяжданици в стил "аз тоя ник съм го измислил преди амнайсе години, аз имам правото да си го използвам". Само дето тия неща не са свързани с патентно ведомство, а с елементарно възпитание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Избирането на ник в рамките на дадено затворено общество, каквото е нашето, е най-вече въпрос на лична култура. Т.е. ако си пич, преди да се регистрираш, ще се завъртиш няколко дена, ще разгледаш кой е тук, какво говорят хората, ще разгледаш имената им и ще си избереш някое, което да не пречи на останалите, ако твоето или близко до твоето е взето.

Само дето често хората не разсъждават така и се почват едни заяжданици в стил "аз тоя ник съм го измислил преди амнайсе години, аз имам правото да си го използвам".

Само дето тия неща не са свързани с патентно ведомство, а с елементарно възпитание.

<{POST_SNAPBACK}>

АМИН :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Викторе, не може ли тази тема да се сложи като важна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

<{POST_SNAPBACK}>

Даже нов раздел?! ;)

Колега greenwather, гледам негодуваш заради личното инфо на хората, а ти погледна ли си твоето преди да почнеш да плюеш? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

Даже нов раздел?! ;)

Колега greenwather, гледам негодуваш заради личното инфо на хората, а ти погледна ли си твоето преди да почнеш да плюеш? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ами доста по изчерпателно е от твоето ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

<{POST_SNAPBACK}>

Това пък за кво???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
;) без това не може, иначе раздела е сгрешен. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Аз още като се регистрирах ТУК попитах дали има проблем с ника ми...

Самият PARADOX_SF ме поздрави за добре дошъл, и не ми направи забележка, но щом има възражения - няма проблем!Съгласен съм с мненията ви до известна степен...но вижте например аватарите - там има огромна разлика.А този дето разправяше за етика, морал и т.н.(той си знае кой е)...айде по-полека, а?!!!Виждам че съм ти неприятен, но поне не го показвай толкова.Хондаджии сме все пак... ;)

Вече ще ме виждате като Radocar!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Малък проблем:...всичките ми връзки, които имах и всичко останало ще бъде изгубено ако си изтрия ника.Има ли възможност за ПРОМЯНА на ника???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Има да , ако помолиш учтиво високо поставените лица ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

МОЛЯ НАЙ-НАЙ-НАЙ-УЧТИВО!!!;););) HELP! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

е са кат ти лепнат един гаден ник ша видиш :) прати едно лично на Виктор, че като го знам какъв е дивак, НЕ искаш той да ти избира ник :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Това ако стане практика и всеки почне да се обажда като му прилича ника с на някой друг, Виктор ще вдигне ръце от нас. Все едно ако аз имам поща demon@abv.bg и някой си направи demon1@abv.bg да ида да плача на администратора и той да му изтрие пощата или преименува. Всеки създава контакти тук, познават го чрез ника му и после ще трябва да почва да обяснява в темите като не е ясно на някой кой е ".....аз съм този пич, дето се пишише Кънчо1, а сега съм Пешо.......". Защото все някой ще пропусне да прочете тази тема и неизбежно ще има недоумяващи ситуацията. А сигурно наподобяващи ника Demon има около 2-3 човека, Demon не е моя запазена марка, за да претендирам. Форума осигурява уникалност, като не позволява да се регистрира още един човек с абсолютно същото име. Ако това се заобиколи по някакъв начин тогава е редно да се сигнализира.Според мен е нормално да има такива прилики, не го взимайте толкова навътре. :Pп.п. За раздела имах предвид, че имаше раздел за подобни неуредици във форума и предложения.п.п.п. Взимам отношение, защото и моята професия до някъде е много близо до това с което се занимават колегите тук и са ми до болка ясни някой проблеми. Но все пак решението ще си е на Виктор :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...