TEHKO 49 #1 Публикувано 2 Май, 2009 Гарнитурата на главата мисля че е протекла защото нивото на маслото ми падна доста и двигателя се омасли.. днес реших да бръкна в ауспуха и забелязвам нещо което не ми хареса и то е че пръста ми не беше в сажди а беше мазен => гори масло нали така? а колата преди това грам масълце не пипаше маслото е полу синтетика циклон или нещо от сорта е. Кажете дали отговора е в гарнитурата или има и други неща за които трябва да се замислям Ако ми кажете колко пари ще ми струва подмяната на гарнитурата и майсторлъка мерси предварително знам гарнитурата виктор лоренцо 35лв но майсторлъка немога да предположа колко е защото така като гледам доста неща се вадят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 2 Май, 2009 Да не тече от гарнитурата на капака на клапаните, някой изпуснал семеринг и т.н.Едва ли тече от гарнитурата на главата и смяната й няма да промени нищо.В. Лоренцо гарнитура няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 2 Май, 2009 колегата горе е прав,гарнитурите са виктор рейнц,ама не знам дали е 35 лв(за рекса ми е 70,ама не на рейнц).относно загубата на масло-може да е от гарнитура на главата,и мойта пуска по малко,но за да изкарва и през ауспуха,трябва да го гори(може да са гумички,сегменти и тн).забърши маслото от мотора и като покараш малко,ще се види дали теше от нея или от друго място.другото което е,че ако маслото ти е понавъртяло километри също може да почва да го бута по малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 2 Май, 2009 да за същтата гарнитура за д15б2 е 35лв маслото е на 2-3000км! забърсвал съм и от там тече питах един "майстор" и той гледа отзад отпред двигателя и каза че е от там не губя много масло но доволно количество.. смисъл имам да долея за още 4-5пъти а сега я кажете майсторлъка по тая гарнитура какви пари ще да е .. не е за сегменти сигурен съм.. колата не е бутала грам масло от както съм я взел вече 4-5000км изкарала е 1000км с маслото което дойде едно катранено черно с нея й стопявах лагерите и не го буташе и после след смяната същата работа от както се омазни двигателя почна и то май не го харчи а ми си сълзи и изтича ... не тече сериозно да прави капки и такива работи но зацапва... а за ауспуха може да си внушавам може би защото днеска беше хладничко и видях ауспуха да пропушва бяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 2 Май, 2009 ми цената зависи от региона братле.ние взимаме 120 лв за работа ако се шлайфа главата,напасване на клапани,смяна на гумички и тн.ако само сменяш гарнитура може и по малко да струва.но при вас не знам кви са цените-може би са коренно различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове