joro__ 0 #1 Публикувано 1 Май, 2009 Здр имам следния проблем с моята 6ген. фейслифт-а:като я взех имаше удар отдясно в гумата и при по-висока скорост или при подаване на повече газ започва да тресе отпред.Ходих на мойстор и той ми каза че ми е криво "магарето" и трябва да се смени.Та и скам да попитам дали е еднакво с това на сивик 5 ген. щото си намерих за сега такова Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #2 Отговорено 1 Май, 2009 носачите на 5-та и 6та са различни,и за това мисля че и магарето е различно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 1 Май, 2009 Защо мислиш, че има връзка между кривото "магаре" и тресенето ?Провери си вътрешните карета - там е проблема ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 1 Май, 2009 при удар обикновенно поддава магарето на 6та. може да имаш и криви носачи ако не са сменени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #6 Отговорено 1 Май, 2009 май ще трябва да отида първо да ми я види някой и тогава да мисля какво да си купувам че много неща може да са ./.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #7 Отговорено 1 Май, 2009 Защо мислиш, че има връзка между кривото "магаре" и тресенето ?Провери си вътрешните карета - там е проблема !значи проблема ми е само когата подавам газ и то до определена скоростпример:ако карам с 90 и съм натиснал леко газчицата си върви супер и като тръгна да изпреварвам и натисна педала запо4ва едно подска4ане отдясно че направооо ужас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 1 Май, 2009 а при спиране на скорост тресе ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #9 Отговорено 2 Май, 2009 а при спиране на скорост тресе ли?не.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #10 Отговорено 2 Май, 2009 Аз имах същия проблем на един нисан. Оказа се външно каре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове