Jump to content
Guest greenwather

НЕОНИ

Recommended Posts

Guest greenwather

ако някой се интересува от качествени неони за отдолу или за отвътре или за светлини изобщо да пише .всички продукти са от Щатите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Не знам дали сте чували, но КАТ спират от движение и не регистрират коли със синкаво осветление (външно, разбира се - салона не ги интересува). Аз вече знам за няколко случая в различни градове из страната. Така че преди да слагате нестандартно осветеление, консултирайте се, че онези много не цепят басма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Не знам дали сте чували, но КАТ спират от движение и не регистрират коли със синкаво осветление (външно, разбира се - салона не ги интересува). Аз вече знам за няколко случая в различни градове из страната. Така че преди да слагате нестандартно осветеление, консултирайте се, че онези много не цепят басма

<{POST_SNAPBACK}>

значи в момента се сещам за поне 3 ма души които имат такова и не са имали проблеми никога е това не значи ,че не мойе да се случи някой полицай да се заяде ама това е от завист а не от друго според мен :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Сигурно аз съм един от тях ;) До сега вече година съм с такива. Обикновенно полицаите ме спират и ме питат как и къде съм си ги правил ;) А на преглед до сега два пъти не съм имал проблем :P .... Абе кой те кара докато си на преглед да им светиш с неони :) Та те си имат обикновенни луминисцентни лампи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Колега даи някви цени и снимки да видим за кво става ре4 :D !?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Колега даи някви цени и снимки да видим за кво става ре4  :D !?

<{POST_SNAPBACK}>

иде реч за качествени неща който слагат колегите ни отвъд ГОЛЯМАТА ВОДА

ако се интересуваш от нещо конкретно 0886035900 Даниел

има всичко

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found