Jump to content
Guest zhivko

мнениа за D14A2

Recommended Posts

Guest zhivko

имам сивик 1.4 96г. "англичанка". досега карах опел кадет и друсаше ужасно, но не съм много очарован от возиата и на хондата на какво се дължи това че:този модел е с окачване направено нещо средно между спортно и нормално или просто така си возят.смених предни амортисори но пак не сам доволен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

HONDA е спортна фирма.Ако търсиш мека возия ще трябва да си вземеш Хонда Legend.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Това е Сивик, все пак. Ако искаш да не друса търси Ледженд или поне Акорд.И не става ясно какво по-точно за D14A2. Аз само мога да кажа, че майка ми има такава кола. Двигателя не бръмчи - той мърка :) . Много ми прави кеф да я слушам като работи. Имам чувството, че отвън е по-тихичка от колкото отвътре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Това е Сивик, все пак. Ако искаш да не друса търси Ледженд или поне Акорд.

И не става ясно какво по-точно за D14A2. Аз само мога да кажа, че майка ми има такава кола. Двигателя не бръмчи - той мърка :) . Много ми прави кеф да я слушам като работи. Имам чувството, че отвън е по-тихичка от колкото отвътре :)

<{POST_SNAPBACK}>

да и аз си мислех нещо такова,благодаря ви за мненята те ме успокяват просто се убедих че нямям проблем по предницата,а за двигателя нямам забележки просто с номера исках да индетифицирам модела

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...