Jump to content
Guest 1net

за скоростната ми кутия...

Recommended Posts

Guest 1net

Някой може ли да разбере какви са ми със сигурност предавателните отношения на скоростната кутия и диференциала?в нета има сумати разминаваща се информация... да не говорим че продължавам да се убеждавам че мойта не е DXVIN: JHMED63500S319579ск. кутия: L3-2530114п.с. предполагам че е произведена за Европейския пазар, защото книжката и лепенката под капака са на немски.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

1. 3.2502. 1.8943. 1.2594. 0.9375. 0.771R. 3.153Файнала драйва обаче е спорен....DX: 3.890за останалите е: 4.058Ако те интересува нещо за пресмятане казвай.Имам една програмка "GERA CALC" с нея мога да пресмятам това онова :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

да ви кага и аз имам подобно терзание за axle ratio, щото D16Z2 вдига 210км а мойта D14a1 185km. и сега с D16 и с кутията на D14 пак 185 км. а на всякъде ги дават че, са с еднакво предавателно число. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Проблемът ми е че нещо немога да си нагодя скоростта с оборотите и предавателните отношения.... не се връзват сметките. Днес и утре ще направя 5-6 опита на различни предавки и скорости и ще напиша резултата....Да не говорим че си играх с един Драг Анализатор. При максимално читави зададени стойности излиза 4е пресичам 400м на 3-та при около 5600.... при това със диференциал 4.25 и доста по-къси скорости от колкото си написал.... да ама аз излизам от 400м със 7000 на 3-та без да пиля гуми естествено. хмм дали може толкова много да ми озпуска съединителя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

оборотомера и той лъже неговата ***върви някъде на стробоскоп я закачи и ще ти измери точно оборотите, и ги сравни с тези на оборотомера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

всичките уреди лъжат и не стават за точни измервания :Dкакто и да е, аз поне съм ГОЛЯМ тарикат, та съм без кола за месец-два докато си оправя издуханата гарнитура.....Този въпрос ще го проверявам по-натам като я пусна в движение пак :offtopic: искам пушка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

всичките уреди лъжат и не стават за точни измервания ;)

както и да е, аз поне съм ГОЛЯМ тарикат, та съм без кола за месец-два докато си оправя издуханата гарнитура.....

Този въпрос ще го проверявам по-натам като я пусна в движение пак

;) искам пушка  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Браво бе тарикат...Язък! ;) Хубава колица...нищо де - като я стегнеш се обади! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Браво бе тарикат...Язък! :) Хубава колица...нищо де - като я стегнеш се обади! :P

<{POST_SNAPBACK}>

не ЯЗЪК, а VTEC

стискаме палци на мутатора 1net!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:) жива ееееее :P данни за скоростите и оборотите - скоро! Само че ПЪРВО ще си направя една пищялка дето да се пуска при надвишаване на работната температура, та като ми протече някой маркуч, да ми надуе главата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chikiriki

:)

жива ееееее  :P

данни за скоростите и оборотите - скоро! Само че ПЪРВО ще си направя една пищялка дето да се пуска при надвишаване на работната температура, та като ми протече някой маркуч, да ми надуе главата!

<{POST_SNAPBACK}>

каква гарнитура сложи че я издуха?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

1net: днес се рових тук из backup cd-тата си,открих данни за скоростни кутии и се сетих за твоята тема.Ето какво има за L3 кутии:L3:GL1: - 3,252: - 1,893: - 1,264: - 0,945: - 0,77R - 3,15FD - 4,25L3:1.6i16v1: - 3,252: - 1,943: - 1,354: - 1,035: - 0,88R - 3,15FD - 3.89Дано ти е полезно нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Интересното е че със предавките за GL драг симулацията е много близко до реалния ми пробег.... 17.0сек 82 мили терминална скорост.Дотук, то ва са най-коректните данни които съм използвал. Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...