Jump to content
Guest ko_petrov

Ангренажен ремък и ролка

Recommended Posts

Guest ko_petrov

Вече съм горд притежател на Хонда сивик 5 ген Д15Б2 седан!!! Просто радоста ми е неупесуема даже в този час не мога да си помисля за спане от КЕФ!!!Предстои ми смяна на ангренажния ремък и ролката - каква марка да търся?Не правя компромис по отношение на цената - тоест може да е скъпо но да е качествено!Какво друго освен филтрите, маслото, ремъка и ролката е хубаво да сменя като за първоначално обслужване?Изчетох повечето теми, но не намерих конкретен отговор на въпросите ми...Предварително благодаря за съветите!И ако може някой да ми каже от къде в Пловдив да ги купя ще е направо супер!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

До колкото са се водили сравнения в този форум за марката рамъци аз останах с впечатлението, че гейц е тази която ти трябва. Наскоро вземах и аз хонда стария ремък беше от тази марка на 80 000 км и изглеждаше добре и пак такъв сложих струваше ми около 50 лв ролката също е на тази цена оригинална, но все пак зависи от къде ги вземаш. За останалото карай здраво то ще си покаже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

До колкото са се водили сравнения в този форум за марката рамъци аз останах с впечатлението, че гейц е тази която ти трябва. Наскоро вземах и аз хонда стария ремък беше от тази марка на 80 000 км и изглеждаше добре и пак такъв сложих струваше ми около 50 лв ролката също е на тази цена оригинална, но все пак зависи от къде ги вземаш. За останалото карай здраво то ще си покаже.

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси за инфото, но все пак каква марка ролка да взема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YoLan

Аз сложих KOYO за 52 лв преди 2 месеца. Оригинална струваше около 80 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ремък-"Gates" или "Dayco"Ролка-"Koyo" или "Gmb"Желателно е да си смениш и маслото в кутията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

иди в Тех ко на голямоконарско с/у бензин. еко и търси наско от името на жоро. :) успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Агренажен ремък на Джапанпартс е на цена 32лв.Ролката на Джапанпартс е на цена 47лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Агренажен ремък на Джапанпартс е на цена 32лв.

Ролката на Джапанпартс е на цена 47лв.

<{POST_SNAPBACK}>

Кажи от кьде ги взе!??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Заро пиши ми на лично че много пъти не мога да влизам тука поради някакви технически проблеми ...мога да ти намеря всичко на джапанпартс но пиши ми на лично или направо ми се обади на 0888/613-018 Ники за да ти кажа всичко което те интерисува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Ремък "Gates"Ролка "SKF"В сервиза дето ми ги сменяха за тия двете ми взеха 140лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

Ремък "Gates"

Ролка "SKF"

В сервиза дето ми ги сменяха за тия двете ми взеха 140лв

<{POST_SNAPBACK}>

Инъче знаеш ли от къде мога да ги купя - в Пловдив?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

комплекс Анастасов под пешеходният мост и на Карловско шосе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

комплекс Анастасов под пешеходният мост и на Карловско шосе :)

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря! Това не беше ли преди моста на Герджика?(ако идваш от хотел Санкт Петербург?)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Ремък "Gates"

Ролка "SKF"

В сервиза дето ми ги сменяха за тия двете ми взеха 140лв

<{POST_SNAPBACK}>

Колега,надявам се да си от София и да ми каже6 каде е тоя сервис 4е сьм на зор!? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Добре е да се смени и маслото в скоростната кутия като си започнал. Старото с годините си губи качествата и се окислява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

Добре е да се смени и маслото в скоростната кутия като си започнал. Старото с годините си губи качествата и се окислява.

<{POST_SNAPBACK}>

Да, но какво масло да сложа и колко литра отиват?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

аз си смених и маслото на скоростната кутияоколо 2литра magnatec 10w40 и заспа.Мисля че 10W40 на MOTUL от ''реал Ковачев'' до METRO пак става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

За ремък и ролка е ясно че трябва,но аз какви главоболия си имах с тъпата ролка--все нещо вие:първо беше KOYO-точно като заводската на ХОНДА ,а после сложих SKF и сега на определени обороти -около 1000 пак вие--направо луднах.Може и майстора да е пишман :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YoLan

Извинявайте, сгрешил съм- найстина е около 2 литра!Нещо вече ме лъже паметта...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

слагай каквото ти падне... за предпочитане полу-синтетика 1в40. Отиват към 2л.Аз не помня какво сложиш, но беше нещо съвсем обикновено и наливно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...