Jump to content
pitbuls

НОВИТЕ ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА

Recommended Posts

Уважаеми колеги, екипът на http://forums.hondabg.com ви изпраща това лично съобщение да за да ви уведоми че от 20/04/2009 г. В раздел Купува/Продава влизат в сила нови правила с които ще ви запознаем в това съобщение. Промените се изразяват в това че всеки потребител ще има параво на не повече от три обяви в този раздел, а също така че ще има и платени обяви в някои от разделите на форума а именно:1. Технически Въпроси2. Хонда Спорт и Тунинг3. Проекти4. Car Audio5. Купува Части/аксесоари6. Продава Части/аксесоари7. Купува/Продава автомобили8. Купува/Продава Car Audio9. Car Audio10. Сервизи и МагазиниИзползването на която и да било част от профила за реклама и/или популяризиране на обяви във форума или извън него няма да се допуска!За контакти office@hondabg.com или Al_CaponeС уважение:......................Екипът на http://forums.hondabg.comще започна с въпрос към модераторите на форума-как решихте колко обяви ще има всеки колега във форума,по какъв критерий?и за какви платени обяви говорим в различните от раздела купува/продава?пример-в раздел технически,ако някой колега се нуждае от съвет или обяснение за нещо което му предсоти да прави,аз трябва да си платя,за да му отговоря,той трябва да си плати,че иска да използва форума за да получи съвет или.та нали обяви се пускат само в раздел купува/продава-за какви обяви говорим в другите раздели?и как па ги определихте тия цени,от някой европейски сайт ли ги копирахте?ако някой иска да изкаже и своето мнение,нека да заповяда.може би имам доста правописни грекшки,но виждам,че и модератора написал темичката по горе която цитирах допуска доста няма да се притесня особено.и въпреки това смятам,че този форум би трябвало да обедини всички ни ,който сме запленени от тази марка,да се обменя опит и прочие,а не да се правят кинти на гърба на феновете.сега ще кажете,ми тези пари са за развитието на сайта и дрън дрън.гледам,че доста по големи форуми от нашия се развиват с доста по малки суми,а и не мисля,че се влагат кой знае какви средства в подържането на форума.благодаря за вниманието :blush::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо е нужна още една тема по въпроса? Прочети другите и ще си отговориш на въпросите.... евентуално...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...