Jump to content
Guest cheaty

Интериорно осветление

Recommended Posts

Guest cheaty

Здравейте фенове,Имам Honda Prelude 4th gen., много ми се иска да поразкрася малко интериора - неон тук-там, евентуално свързване на неона с музиката, смяна на осветлението на таблото, може и редизайн на самото табло.. Дайте инфо къде и кой може да ми свърши работата качествено? Освен от неон ако разбират и от озвучаване поне малко би било супер... Комуникирах си с хората от lightfashion, един път казаха "чакай", после "ще видим", нещо много несериозни излязоха ;) А, BTW: от София съм... и предпочитам тук, а не да трябва да ходя примерно до Варна за единия неон ;)Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте фенове,

Имам Honda Prelude 4th gen., много ми се иска да поразкрася малко интериора - неон тук-там, евентуално свързване на неона с музиката, смяна на осветлението на таблото, може и редизайн на самото табло..

Дайте инфо къде и кой може да ми свърши работата качествено? Освен от неон ако разбират и от озвучаване поне малко би било супер...

Комуникирах си с хората от lightfashion, един път казаха "чакай", после "ще видим", нещо много несериозни излязоха  :offtopic:

А, BTW: от София съм... и предпочитам тук, а не да трябва да ходя примерно до Варна за единия неон :D

Поздрави!

<{POST_SNAPBACK}>

бате нямаш проблем имам неони зелени за отдолу made in USA

ТОЕСТ НЕЩО КОЕТО НЯМА ДА СЕ СКАПЕ ЗА 2 ДНИ

МАНИ ГИ ТИЯ ОТ LIGHTFASHION

ако се интересуваш кажи а и вътрешно осветление не е проблем ще ти го направим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Здравейте фенове,

Имам Honda Prelude 4th gen., много ми се иска да поразкрася малко интериора - неон тук-там, евентуално свързване на неона с музиката, смяна на осветлението на таблото, може и редизайн на самото табло..

Дайте инфо къде и кой може да ми свърши работата качествено? Освен от неон ако разбират и от озвучаване поне малко би било супер...

Комуникирах си с хората от lightfashion, един път казаха "чакай", после "ще видим", нещо много несериозни излязоха  ;)

А, BTW: от София съм... и предпочитам тук, а не да трябва да ходя примерно до Варна за единия неон ;)

Поздрави!

<{POST_SNAPBACK}>

Това, за осветлението на таблото, ме интересува и мен!Имам мерак на неонче, но още не съм се ръчкал там и не знам как става...Просветете ме.

;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте фенове,

Комуникирах си с хората от lightfashion, един път казаха "чакай", после "ще видим", нещо много несериозни излязоха  ;)

А, BTW: от София съм... и предпочитам тук, а не да трябва да ходя примерно до Варна за единия неон ;)

Поздрави!

<{POST_SNAPBACK}>

Това, за осветлението на таблото, ме интересува и мен!Имам мерак на неонче, но още не съм се ръчкал там и не знам как става...Просветете ме.

;);)

<{POST_SNAPBACK}>

ами първо реши какво точно искаш приготви си пари и ми се обади 0886035900

Даниел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...