Jump to content
c7aH4eB

1.3 смяна с 1.х

Recommended Posts

Здравейте. Разполагам с Honda Civic 87 година или 88 не се сещам точно. 1.3 карбуратор възможно ли е двигателя да се смени примерно с 1.4, 1.6 то със сигорност ще може, но дали ще се събере и примерно смяната да му е с инжекцион? Та интересно ми е дали таблото ще мога да го сменя понеже няма обротомер и е доста малко интересно ми е дали ще намеря също по големина, но с обротомер? Благодаря ви за отговорите предварително :thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега доста от нещата за които питаш за разисквани в форума затова никой не ти отговарябез да даваш никакви пари можеш да направиш ето това мисля че двигателите ще са доста сходни д13б2 от 88 и д13б2 от 92-95http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=33558а и темата мисле че трябваше да я пуснеш в Honda спорт и тунингпоздрави и успех с започнатото начинание определено ще ти требват много нерни време и пари за тези манипулации които си замислил

Редактирано от NOS

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега. Аз намерих някаква темичка http://forums.hondabg.com/lofiversion/index.php?t20239.html за карбуратора да се направи дуал карб и т.н. също имало ефект. Ше видим когато има време, пари може да опитам да направя нещо. Тва за подобряването на карбуратора нещо видях, че към 300 лева излиза ти ако си запознат и знаеш друга цена кажи. Благодаря предварително. А колкото до таблото за него решение дали ще има? !!!

Редактирано от c7aH4eB

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

карбуратора ти е спънат фабрично за да отговаря мощноста на двигателя с тази посочена в документите на колата но ти можеш да махнеш тези неща които са сложени да спъват мотора и така ще направиш колата си повече коне но и разхода ще се вдигне малко но пък то мощност без бензин няма та....манипулацията показана в линка който ти дадох е напълно безплатна ако можеш сам да си свалиш карба ако не ще ти вземат най много 20-30лв да ти го свалят та....ти как точно изчисли че излиза 300лв :thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе в темата дето копнах там некви 300 лева беше писано от някой може погрешно да съм разбрал :thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...