Jump to content
Guest My Honda

Civic VTEC - E

Recommended Posts

Guest My Honda

Излиза бял пушк от ауспуха и мирише неприятно, сякаш не изгаря добре бензина. Продадоха ми я уж със сервизна книжка на 124 000км, което си е измама естествено... Какво може да е, и къде да отида на преглед и диагностика ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ами... аз лично нямам Хонда още, но слушам САМО положителни мнения за Омбре. Виждам, че си нов в този форум и не знаеш кой е, затова ще ти поясня в две думи кой е... Значи, този човек правел чудеса с хондите, много си разбирал от работата и поне аз не съм видял някой да е писал отрицателно за него след обслужването му. За жалост, в момента се мести сервиза, и се очаква до седмица-две да се обяви новото му местонахождение.Надявам се да съм помогнал, а за останалото момчетата и момичетата, които имат опит да пишат, аз пиша на базата на техните положителни изказвания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Да и аз съм чел само положителни мнения за него и ще отида на преглед когато си направи новия сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Мен ако питаш, колега по-добре не я карай. Виж антифриза да не е като пресечен може да го меша с маслото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Препопъчайте някой свестен тапицер ;) в София

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

И нещо по-сериозно, снощи в дъжда започна да влиза вода в купето от страната на пътника да шофьора и не от пода, а капеше някъде от жабката. ;)Някаква изолация ли трябва да се подменя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maverik

И аз имах подобен проблем, може да е същото. Трябва да провериш при отворен капак на двигателя като сипеш малко вода в левия край на стъклото дали прелива вода в ъгъла при извитата ламарина на двигателя. Тази вода подлизва и влиза в отвора за парното към вентилатора в купето и може да очакваш същият а изгори, ако не отстраниш навреме теча. Самото отстраняване е импровизация - със силикон или извии малко борда на ламарината, за да отвежда по-добре водата в страни и да не прелива.Това е моят опит с моя английски сивик. Дано да съм ти помогнал навреме преди да изгори вентилатора.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

И моя сивик е английски, това някакво недомислие ли е или е имало удър в калника примерно ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...