Jump to content
Guest mafiaboyzclan

Fuck Police

Recommended Posts

Guest mafiaboyzclan

абе момчета нали днес на срещата видяхте как съм метнал номера отзад на стъклото? е като си тръгнах ме спряха чакалите и искаха да ми зимат книжката! даже колата да я спират от движение!!!!тия като лъжат понякога нямат спирка! иначе им казах че нямам пари в себе си да почерпя и трябва да отидя до леля ми в един блок в дианабад /аз нямам и леля:)/ и късмет че се хванаха, пуснаха ме и аз запалих джапанките на обратно:)не съм се и връщал е**л съм ги! :ph34r: а питането ми е следното: нали номера се закачва за бронята с нитове. има един по-специален такъв с надпис МВР май и някъф номер. е аз моя съм го загубил и ако случайно на някой му изпадне или знае от къде да си намеря да свирка че положението е под обсадааааааа!!! аре мерси предварително, а аз си лягам:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

.......... или знае от къде да си намеря да свирка че положението е под обсадааааааа!!!

аре мерси предварително, а аз си лягам:)

<{POST_SNAPBACK}>

В КАТ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

В КАТ!

АБСОЛЮТНО! Трябва да има пломба, иначе пак ще се заяждат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Задният номер има пломба, предния можеш да си го завинтваш както искаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

Задният номер има пломба, предния можеш да си го завинтваш както искаш.

<{POST_SNAPBACK}>

е да де за задния става на въпрос, но както и да е аз си намерих /май/. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега номера лесно , но позволи ми да ти направя забележка за изразите ти , не можеш на всякъде да пишеш " FUCK POLICE " и т.н. Порсто полицията си има и вече хора които и по интернет си дебнат и някой ще му писне и ще ни спретне на форума няква обсада :) Колкото и тъпи да са понякога полицаите , все пак....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Полицията в случая съвсем нормално си върши задълженията. Всички коли в милата ни родина са длъжни да имат коректни номера, колкото и да ви е неприятно това. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

да за fuck police OK . извинете ме, но просто отношението ми към тях е малко лично та споделям! ;) бях в кофти настроение и написах съобщението. ако щете го изтриите, ако може, да не направят обсада на клуба!П.С. а докато караш хонда добре! качи се на БМВ да видиш за какъв филм става на въпрос с пътната полиция! то не са проверки, то не са чудеса, а после ми говори да внимавам с изразите!

Редактирано от mafiaboyzclan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...