djmmm 0 #1 Публикувано 26 Април, 2009 имам един въпрос към по-компетентнитеказаха ми че мога да си направя броните по-ниски с присадкиможе ли някои да ми даде повече инфо за какви цени става въпрос и как става и къде се предлага тази услуга???БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #2 Отговорено 26 Април, 2009 (Редактирано) Сложи си по ниско укачване,броните не ги пипай(приятелски съвет) Редактирано 26 Април, 2009 от plamoni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 26 Април, 2009 Ниското Окачване не е лоша алтернатива а и колата ти ще бъде по стабилна на пътя Обаче по нашите красиви пътища с твърдите пружинки всичко се разбива в много кратки срокове А иначе добавките за бронии варират между 80 - 140 левчета. Когато се здобиеш с желаната от теб добавка ти е нужен кит и боя за да може всичко да изглежда както трябва. Ако не ти се занимава трябва да се свържеш с "Девил тунинг" примерно или други запалени по тунинга пичове, тук из форума се намират просто трябва да питаш Поздрави и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #4 Отговорено 27 Април, 2009 Дали ще изглежда колата по-добре с ниски брони и в същото време с голямо разстояние между гумата и калника? По-добре я свали цялата с окачването, не е чак толкова трудно да се кара дори и по нашите пътища със спортно окачване. Няма да си единствения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #5 Отговорено 27 Април, 2009 (Редактирано) като си бях последно в Сливен и се отчаях, като Косово след бомбардировка е и да ти кажа отчасти по тея улици и сваляне със спортно качване и ниските брони ми изглеждат еднакво неудачни, като самоубийствен акт на мазохизъм или по-скоро на съдизъм към колата.Мойта нали е направена с липове на броните, като така стават малко по-ниски...еми приятел, не смея да я смъкна колата със спортно защото така опира наместа, камо ли да я смъкна още надоло...както съм казвал и преди, като почнем да караме по истински европейски пътища тогава с кеф ще си я направя ниска, с тунинг брони, с голяма джанта и нископрофилна гума, дотогава нека скапаните дупки да ми дъвчат 15-ките и да си карам със сток окачването, за да не ми изпадат пломбите и да ми се разбият камъните в бъбреците...Поне докато в майна таун целия център е в РАЗБИТИ павета и ми се налага да карам всеки ден по тях ще си карам със сток окачване. Редактирано 27 Април, 2009 от TanKista Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове