Jump to content
djmmm

малко тунинг

Recommended Posts

имам един въпрос към по-компетентните;)казаха ми че мога да си направя броните по-ниски с присадки;)може ли някои да ми даде повече инфо за какви цени става въпрос и как става и къде се предлага тази услуга???БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО;)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложи си по ниско укачване,броните не ги пипай(приятелски съвет) :rolleyes:

Редактирано от plamoni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ниското Окачване не е лоша алтернатива а и колата ти ще бъде по стабилна на пътя Обаче по нашите красиви пътища с твърдите пружинки всичко се разбива в много кратки срокове :rolleyes: А иначе добавките за бронии варират между 80 - 140 левчета. Когато се здобиеш с желаната от теб добавка ти е нужен кит и боя за да може всичко да изглежда както трябва. Ако не ти се занимава трябва да се свържеш с "Девил тунинг" примерно или други запалени по тунинга пичове, тук из форума се намират просто трябва да питаш :tooth: Поздрави и успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали ще изглежда колата по-добре с ниски брони и в същото време с голямо разстояние между гумата и калника? По-добре я свали цялата с окачването, не е чак толкова трудно да се кара дори и по нашите пътища със спортно окачване. Няма да си единствения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си бях последно в Сливен и се отчаях, като Косово след бомбардировка е и да ти кажа отчасти по тея улици и сваляне със спортно качване и ниските брони ми изглеждат еднакво неудачни, като самоубийствен акт на мазохизъм или по-скоро на съдизъм към колата.Мойта нали е направена с липове на броните, като така стават малко по-ниски...еми приятел, не смея да я смъкна колата със спортно защото така опира наместа, камо ли да я смъкна още надоло...както съм казвал и преди, като почнем да караме по истински европейски пътища тогава с кеф ще си я направя ниска, с тунинг брони, с голяма джанта и нископрофилна гума, дотогава нека скапаните дупки да ми дъвчат 15-ките и да си карам със сток окачването, за да не ми изпадат пломбите и да ми се разбият камъните в бъбреците...Поне докато в майна таун целия център е в РАЗБИТИ павета и ми се налага да карам всеки ден по тях ще си карам със сток окачване.

Редактирано от TanKista

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...