r1cky 0 #1 Публикувано 26 Април, 2009 (Редактирано) Искам да попитам има ли Honda Integra Type R (DC5 , К20А двигател !), която да е с лява дирекция ? Доколкото съм запознат ги има само с дpясна такава, а американската версия, която е малко по-"куца" (Acura RSX Type S - K20A2 и K20Z1 двигатели) e с лява дирекция. И все пак, тъй като не м сигурен, има ли такава Integra, която да е с лява дирекция ? Благодаря ! Редактирано 26 Април, 2009 от r1cky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #2 Отговорено 26 Април, 2009 Да има,Acura RSX Type S с лява дирекция,мисля че беше 220кончета(може и да греша) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r1cky 0 #3 Отговорено 26 Април, 2009 Да има,Acura RSX Type S с лява дирекция,мисля че беше 220кончета(може и да греша)Точно това се опитах да кажа, ча Акурата е различна от Хондата. Хондата е по-лека, с няколко кончета повече(220кс, Акурата е 200 и 210) и още други разлики... Та въпроса остава - Има ли HONDA Integra Type R (DC5), която да е с лява дирекция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 26 Април, 2009 Не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове