Kid Android 0 #1 Публикувано 25 Април, 2009 (Редактирано) Продавам лети джанти 15-ки, 4х100. Едната има заварка, правена в Горна Баня, т.е. гарантирано здраво и отлично направено (ако не ви бях казал, нямаше и да забележите ). Пак там прегледаха и останалите и изправиха идеално тези, които имаха нужда. Дизайнът е много добър. Аз други такива не съм виждал. Продавам ги, защото вече нямам Honda, на която да ги сложа !!! Затова не ми се занимава и с пребоядисването им. Цена: 400 лв. (Цената е твърда, тъй като само за поправката ми взеха 220 лв) снимка тел.: 0887442577 Редактирано 25 Април, 2009 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #2 Отговорено 2 Май, 2009 Тъй като много хора ме питаха, още информация: 7Jх15H2; ET37; PCD100; Avalini Design; Made in ItalyОще малко снимки: 2; 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #3 Отговорено 9 Май, 2009 (Редактирано) Хайде на джантите! По 100 лв парчето, а заварената - без пари, т.е. последна цена: 300 лв Редактирано 9 Май, 2009 от Kid Android Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #4 Отговорено 27 Май, 2009 Още ли не сте видели уникалните джанти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #5 Отговорено 3 Юни, 2009 Още снимки, за да видите колко са яки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #6 Отговорено 15 Юни, 2009 up! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #7 Отговорено 13 Юли, 2009 Днес пак видях една хондела с отвратни галоши и се сетих за красавиците, които седят вкъщи и чакат някой щастливец да ги подкара.'Айде, фенове, грабвайте ги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #8 Отговорено 2 Септември, 2009 След отпуските, отново на пазара Някой да предложи цена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #9 Отговорено 22 Септември, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #10 Отговорено 12 Октомври, 2009 Четири джанти за 300 лв. Промоция: 3+1 гратис! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kid Android 0 #11 Отговорено 22 Октомври, 2009 Сега е момента за джантите. Зимата ще си ги боядисате и на пролет много ще ви завиждат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове