Jump to content
Guest fiona

проблем с габаритите

Recommended Posts

Guest fiona

Колеги имам следния проблемСпряха да ми светят единия заден /десен/ и двата предни габарита, едновременно с това и осветлението на таблото и звуковата сигнализация за забравени светлини. Крушките и предпазителите са здрави. Къде може да е проблема?Колата е Honda Accord 93г.Предварително ви благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Колеги имам следния проблем

Спряха да ми светят единия заден /десен/ и двата предни габарита, едновременно с това и осветлението на таблото и звуковата сигнализация за забравени светлини. Крушките и предпазителите са здрави. Къде може да е проблема?

Колата е Honda Accord 93г.

Предварително ви благодаря

<{POST_SNAPBACK}>

Точно тези консуматори са на един предпазител, погледни го отново. Трябва да е 10А, води се като Right taillight, instrument lights. Ако наистина не е изгорял търси проблем в кабела до предпазителя, което вече е сложно и някой по-напреднал трябва да помогне.Ама си огледай предпазителя, размени го с някой друг...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fiona

Аз проверих отново предпазителиете, но всичко си е както трябва.Това което е при мен на 10А е HAZARD. Да не би да е LIGHTING RELAY или Interior Leight /което е 15А/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Аз проверих отново предпазителиете, но всичко си е както трябва.

Това което е при мен на 10А е HAZARD.

Да не би да е LIGHTING RELAY или Interior Leight /което е 15А/

<{POST_SNAPBACK}>

Hazard lights би трябвало да са ти аварийните светлини, а Lighting Relay не е от удачните избори да е виновникът за проблема... Имах същата ситуация преди три дни и точно в предпазителя беше. Идеята е като ти изгори предпазител или каквото и да е във веригата след него да имаш все пак една светлинка вляво, докато отпред си имаш къси и дълги (на друга кола не съм го виждал това). Според лепенката с диаграма на разположението, която е на капака върху предпазителите ти предпазителят се казва Tail light (right), Instrument lights. За предни габарити нищо не е споменато. Ключовият момент а всички разсъждения е светещия ляв заден габарит.

Обяснявам подробно, защото ако не е изгорял предпазителят нещата стават дебели...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fiona

Много благодаря за отговора по моя проблемОказа се, че има на още едно място където има предпазители и те се намират близо до педалите на шофьорското място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Много благодаря за отговора по моя проблем

Оказа се, че има на още едно място където има предпазители и те се намират близо до педалите на шофьорското място.

<{POST_SNAPBACK}>

Даже са май малко повече, а:)

Сега, след като вероятно имаш габарити дължиш бира :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Сега, след като вероятно имаш габарити дължиш бира  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Щеше да ти дължи, ако го беше светнал човека, че има още едно табло с бушони в колата! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Сега като се замисля...Не на всички им пада капакът на въпросното табло в краката, бирата може да я пропуснем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...