Jump to content
Guest r2d2

регулатор за налягане

Recommended Posts

Guest r2d2

Зна4и влизам аз в колата днес да я паля за пръв път, въртя а тя изведнаж се опита да запали на 1 цилиндър сигурно и веднага огасна. Пробвам още веднаж а тя грам не се и опитва. Махнах марку4а за въздушния филтър тъй като имам газова уредба да видя дали мирише на гас, а от там мири6е на бенз. та са не трае. Проверявам дали хвърля искра но и ток си има6е. След сигурно 12 врътване запали с голям зор. Ина4е псле никакви проблеми. Мернах регулатора на бенз. и кво 310 кпа при мак. доп. 279кпа. Дали това е проблема и я задавя. Колко струва един регулатор евентуално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Говори в атмосфери бе момче.Кви са тия Паскали?Паскал е език за програмиране и някво за атмосферно наягане...Ако го видиш Паскал предай му мноо поздрави от парадокса.П.С. Къф е моторъ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

скоро и аз пробвах да запаля мицубишито на бензин, запали де, но на един цилиндър :angry: като се кара на гаС рано или късно става така :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Такъв манометър имах. Това са някадъ около 3,15 атм.Далеч съм от мисълта че карането на газ е прецакало бенз. регулатор.Това с паленето не ми го прави всеки път. Д15б2.

Редактирано от r2d2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Начи махаш вакума и наялягането трява да е 2,45-2,85 атмосфери според аутодатата.В паскали не знам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Гледайте сега. Примахнат вакуум наляганеот е 3,15атм. Въпрос4ето ми е дали е възможно от това да не ми запали колата първона4ално. За6тото мери6е6е яко на бенз. а и ток си има6е и предполагам че коли4еството на бенз. е голямо и задавя колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Регулаторът ти може да е за смяна, но само от това няма да се задави. Иначе наистина е малко височко това налягане...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...