Jump to content
Guest Stef

JB03&RB02

Recommended Posts

Guest Stef

И така от новия сезон ще имаме Бътън и Барикело в отбора - за добро или лошо...не знам.Едно е сигурно - ще е много интересно :DЖалко за Сато само :D ...но може би ще е трети пилот, какъвто явно ще имаме догодина след слабото класиране тоя сезон...Дано поне Барикело стане мъж най-после, а не нормален бразилски дришльо :D какъвто беше във Ферари..., където така и не му стигна твърдост :huh: да се пребори дори един-едничък път с Миша за толкова много години... :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

а не нормален бразилски дришльо :D  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Бате май такъв ще си остане :D Дано не се окажа прав ама така си мисля.Тоя не мога го дишам,ако имаше поне малко от темперамента на Сена в него нещата щяха да са други.Пуста реалност :huh:

 

Eто тези времена ми се искат на мен:Публикувано изображение

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Мда, JB остава в БАР срещу неустойка от 25 млн. британски паунда към Уилямс. И в крайна сметка, според мен догодина пак няма да е сезона на Хонда :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Мда, JB остава в БАР срещу неустойка от 25 млн. британски паунда към Уилямс. И в крайна сметка, според мен догодина пак няма да е сезона на Хонда :D

<{POST_SNAPBACK}>

да - похарчиха си парите за нормален бразилски дришльо!

 

сена никога не би се оставил да го тъпчат така анално червените манафи

 

а за бутона, да ги бяха дали парите за база, за млади инженери, за развитие на млади таланти - вярно нямаше да има директна и бърза печалба, ама то с тази комбинация от пилоти, дето и двамата като видят шумахер и бягат към мантинелите ... ужас! :rolleyes::huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Мнооого песимистично звучите момчета...надявам се много, че грешите - предполагам и вие така се надявате... е...с малките червени изключения там - те си знаят :confused: Така или иначе е крайно неясно как ще се завъртят нещата с най-съществената промяна от доста годинки насам - V10 -> V8...дано нашите хора излязат с едни гърди напред пък нека имаме бразилски дришльо за пилот. Колкото до Бътън - там нещата са много преплетени със съвсем не маловажните английски спонсори..., което ми се струва не много лошо - по-добре бътън отколкото разни набедени германчета, италианчета и всякакви подобни недоразумения които сега се мъчат във Ф1...а и английската връзка много повече отива на хонда отколкото, която и да е друга - вярвам с това ще се съгласите :-)Така че вложените 25 млн може лесно да се върнат ... кой знае...едно е сигурно - рано или късно пак :angry: във Ф1 - това е неизбежно :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...