Guest Honda-Z #1 Публикувано 19 Септември, 2005 Ами така де, 25.09 последна неделя, вече не пече (то дано не вали даже).Там смеее , не се ослушвайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 19 Септември, 2005 е па щом требе там ша сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #3 Отговорено 19 Септември, 2005 що не я напраим на панаира в Пловдив в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #4 Отговорено 19 Септември, 2005 що не я напраим на панаира в Пловдив в неделя <{POST_SNAPBACK}> Абе хора де елате малко и до Видин да заформим една среща на летището......Ще има и пиячка разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 19 Септември, 2005 Има и Ф1 за ГН на Бразилия от 20:00 ... с 2 думи - очертава се тежка неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #6 Отговорено 19 Септември, 2005 А какво стана с моята идея? Да ги слеем ли, какво ли?Или направо я отхвърляме?http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2982 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 19 Септември, 2005 аз подкрепям напълно идеята за СЪБОТА 24.09 в края на крайщата това си е рожденият ден на нашата любима кола . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 19 Септември, 2005 Колеги аз сам зад всяка идея стига да има сабиране така че само посочете веднъж място и дата и ще се видим там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #9 Отговорено 20 Септември, 2005 Стига сме смениали срещи и дати..... ще отпразнуваме рождения ден на 25-ти какво толкоз..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #10 Отговорено 20 Септември, 2005 Стига сме смениали срещи и дати..... ще отпразнуваме рождения ден на 25-ти какво толкоз..... <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #11 Отговорено 20 Септември, 2005 Добре, за мен няма никакво значение кога ще е, важното е да се съберем Само за доуточнение, извинявам се ако мнението ми е излишно:Значи, на 25 т.м. /Неделя/ от 13:00 часа на паркинга зад Зимния дворец? Това ли да разбирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jonini #12 Отговорено 20 Септември, 2005 Добре, за мен няма никакво значение кога ще е, важното е да се съберем Само за доуточнение, извинявам се ако мнението ми е излишно: Значи, на 25 т.м. /Неделя/ от 13:00 часа на паркинга зад Зимния дворец? Това ли да разбирам? <{POST_SNAPBACK}> Аз съм за . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #13 Отговорено 21 Септември, 2005 Незнам дали се пада точно зад Зимния, но е ТОЧНО пред входа на НСА.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #14 Отговорено 21 Септември, 2005 ОК, значи часа и мястото са уредени, както и датата... аз предния път бях на срещата, такаче знам къде е, и наистина е по-правилно да се каже срещу входа...Ето линк към карта: КАРТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #15 Отговорено 21 Септември, 2005 Пи4ове аз сам от скоро фен на Хонда и 6те се доида на сре6тата да се запознаем,да обменим опит и техни4ески познания!имам нужда от мнения и препоръки!Надявам се да бъда приет в клуба и да можете да ми помогнете!До неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #16 Отговорено 21 Септември, 2005 Пи4ове аз сам от скоро фен на Хонда и 6те се доида на сре6тата да се запознаем,да обменим опит и техни4ески познания!имам нужда от мнения и препоръки!Надявам се да бъда приет в клуба и да можете да ми помогнете! До неделя <{POST_SNAPBACK}> Добре си ни дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Penalty #17 Отговорено 21 Септември, 2005 Вече с чиста съвест мога да участвам и аз, с това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #18 Отговорено 21 Септември, 2005 еми и аз съм навитак най-накрая да дойда да видя за какво става въпрос . гледам че няма да съм единствения нов, така че се чувствам по-добреайде и умната до неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #19 Отговорено 21 Септември, 2005 Вече с чиста съвест мога да участвам и аз, с това. <{POST_SNAPBACK}> Обах...Като гледам цветовете да не би да е от 40-те години? Там съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #20 Отговорено 22 Септември, 2005 абе момци понеже ще да ми е за първи път идването на вашето събиране ми е интересно, случайно ако завали дъжд, дали пак ще се ходи? в смисъл има ли достатъчно сериозни фенове, дори и в лошото време? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #21 Отговорено 22 Септември, 2005 не го мисли, като завали, ще наблегнем повече на бирата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #22 Отговорено 22 Септември, 2005 еееее нали ако завали дъжд, градушка или там квото има да вали няма да пропадне работата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #23 Отговорено 22 Септември, 2005 еееее нали ако завали дъжд, градушка или там квото има да вали няма да пропадне работата? <{POST_SNAPBACK}> няма , няма СПОКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #24 Отговорено 22 Септември, 2005 Аз предпочитам да наблегнем на ракията, Ма4о каза че ще зареди за неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #25 Отговорено 22 Септември, 2005 Аз предпочитам да наблегнем на ракията, Ма4о каза че ще зареди за неделя. <{POST_SNAPBACK}> да супер е при Мачо , предлагам да се наквасим здраво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #26 Отговорено 22 Септември, 2005 а greenwather каза че е направил супер туршия и че ще донесе да я пробваме.Който може да помага с нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #27 Отговорено 22 Септември, 2005 абе то верно че 13h си е ракиено време ама все пак... :D иначе после ходите ли на божурище, щот съм ви меркал хондите преди? а нещо за гонки тия дни чували ли сте? от няколко вечери насам нещо много куки на военна рампа и нищо не става! FUCK POLICE и нали знаете : A.C.A.B. а ако не знаете /то трябва да сте ходители по мачове де/ All Cops Are Bastards!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #28 Отговорено 23 Септември, 2005 Извинете ама може ли да уточните каде е срещата в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #29 Отговорено 23 Септември, 2005 Студентски град с/у арката на НСА има един паркинг. Пада се на 200метра от последната спирка на 280. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #30 Отговорено 26 Септември, 2005 никои ли не се сети да снима на срещата в Неделя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #31 Отговорено 27 Септември, 2005 Отвреме-навреме ни се налага и да работим, моля извинете. http://www.hondabg.com/photos/meeting_2005-09-25_sofia/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #32 Отговорено 27 Септември, 2005 Отвреме-навреме ни се налага и да работим, моля извинете. http://www.hondabg.com/photos/meeting_2005-09-25_sofia/ <{POST_SNAPBACK}> благодарско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #33 Отговорено 27 Септември, 2005 Отвреме-навреме ни се налага и да работим, моля извинете. http://www.hondabg.com/photos/meeting_2005-09-25_sofia/ <{POST_SNAPBACK}> Извинен си! Мерси за снимките, слага се на CD-то с хондите и папката със срещите А-а-а-а, има ме и менеее, ей там зад черната хонда се вея като лейка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #34 Отговорено 29 Септември, 2005 Хех .... защо ли ми е позната таз картинка А м/у другото 4ия е тази Хонда - Поздравления .... поредната супер среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове