Jump to content
Guest paRADOx

Търся части които никъде ги няма...

Recommended Posts

Guest paRADOx

...Обиколих България, похарчих 50лв за тел.разговори, накупих вестници, прерових в Интернет 100 пъти, и накрая пак НИЩО!Удариха ми безценната Хонда :thumbs1::lol:;);):dry: , и сега имам нужда от части.Намерил съм някои от нещата, но останаха:1. 2 предни калника2. носач-горен десен3. преден капакНо и тези 3 неща са условни, защото понеже не намерих повечето от частите, започнах да си сглобявам друга предница - на CRX,CIVIC 3 врати,и CIVIC Sedan.Мисля да си правя предницата като на CIVIC 3 врати(тя е и по-добра, по-заострена, с друга декоративна решетка и....абе всичко и е различно), защото поне за нея части-бол!Започнал съм, и единият ми калник в момента е сглобен от 2 други(тип tunning ;) )-малко е раздут.Не знам какво ще се получи, но смятам да я стегна и да стане УНИКАЛНА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Шанса ти според мен са обявите за продажба на коли на части и автоморгите.Един приятел търси 3 месеца торсион за Сивик 84та и на края го огря един такъв на части.Май в Елин Пелин го намери.

Редактирано от bobo21

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Пробвал съм всичко.Дори ми се е случвало да звъня по 5-6 пъти на един и същи номер, без да знам...от различни обяви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

Здравей paRADOx

мисля, че не си търсил добре защото преди месец горе-долу говорих с един арабин, който ми каза, че се намирали части за предницата. Имало само една част дето не можел да намери - тази на която седи ключалката на капака - лайсна някаква предполагам. И аз между другото имам такава кола - с удар отпред и скоро ще започна да я правя... Ако искаш пиши едно лс да се видиме някъде и да ти дам телефона защото в момента го нямам. :thumbs1:

Поздрави.

Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

aбре хора и аз имам същата кола и знам каде има части за нея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

aбре хора и аз имам същата кола и знам каде има части за нея

<{POST_SNAPBACK}>

Ами кажи де!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...