Jump to content
Guest Krelion

Tuning.bg

Recommended Posts

Guest Krelion

Абе пичове,забелязали ли сте,че в тунинг.бг хич не ни обичат хондаджиите.Някакъв жесток конфликт ли е имало,кво им става? :):balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

До сега 4етах няква тема CRX vs Corrado някъв пи4 се 4удил ко да си купи.Явно много хора мислят 4е да си купи6 Хонда е няква мода.Ако вземе6 да се трогва6 от изказванията на такива сме6ници.......Премести го в другия кра4ол

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Какво ти пука Тунинг.бг какво си мислят за нас, аз не съм се замислял, а не им чета и форума. Драгич е прав и аз да взема да си го преместя :balloon::):D Аз нямам нищо против никой от тях, нищо не съм и забелязал, но както казах и не ходя при тях. Повечето там са абсолютни аматьори, има само един пич с една Astra на Божурище, която не върви никак зле и има такъв надпис. Явно той от тях е малко по в час. А един друг пич от тях дето сега е член на нашия клуб, а и винаги е бил, просто за известно време караше Ауди, защото нямаше пари за Хонда. Та пича са си взе Прелюд 2.2 и го гласи, та още не му е готов и за това не се е мяркал още по срещи и прочее. Ама и той си е басолютен пичага :)За други нямам впечатления.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

там повечето са смешници :) некои от завис говорият така :) а па повечето копират от тях и си мислят че са голямите отворковци :D и изобщо си нямат представа каква е разликата между тяхната кола и някое хонде :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

преди 2-3г форума тръгна добре, но сега се напълни с баластра и повечето сериозни момчета отдавна не влизат там - жалко за сравнението , но стана като до болка познатите български градски тоалетни - осрани дори по стените и тавана :balloon: не си заслужава дори и коментарите вече....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Абе и аз по едно време им се трогвах на изказванията против Хонда, но вече започна да ми писва, да споря с когото и да било от тунинг.бг :)

Както беше казал Demon - ние балъците ще си караме и уважаваме Хондите, пък те нека да се кефят на своите автомобили :balloon:

Крайно време е вече и аз да си го преместя в другия крачол :)

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Драгича изби рибата-"Премести го в другия крачол" хахаОткога не го бях чувал тоя израз :balloon:Инак аз съм нов и във форума, и като притежател на хонда.(3 седмици)Съветваха ме да си взема голф ЖиТиАй 115 коня,астра ЖиСиИ 115 коня и т.н.Биле бегачки,на хондите частите скъпи и т.н., и т.н.Подходих непредубедено и със сърце...и си харесах...познайте какво :)Сега щастливо си карам една сивичеста хонда :D:):D Относно тунинг.бг-защо такава злоба има в повечето хора там?Ето това не мога да разбера.Аз как мога все да ми е тая-голф,ауди,опел-нито ги мразя,нито ги обичам.Всеки си харесва нещо и тва е!По-малко злоба му е майката-напоследък всички хора много са озлобяли и това се отразява във всичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Абе и аз по едно време им се трогвах на изказванията против Хонда, но вече започна да ми писва, да споря с когото и да било от тунинг.бг :)

Както беше казал Demon - ние балъците ще си караме и уважаваме Хондите, пък те нека да се кефят на своите автомобили :)

Крайно време е вече и аз да си го преместя в другия крачол :D

<{POST_SNAPBACK}>

:balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti
:lol: Защо им се връзвате :dry: Не би трябвало да се дразните изопщо, майната им.А ако пък случайно сте се подразнили и искате да им отвърнете, мога да ви дам шегувити закачки за някои марки автомобили ;) 1. Въпрос "Кажете ми синоним на ръжда", отговор "ОПЕЛ"2. Въпрос "От къде е произлязла ръждата", отговор "От заводите на опел"3. Въпрос "Знаете ли защо е създаден Форд", отговор "За да не си мислите, че ОПЕЛ е най-лошата кола"4. Въпрос "Знаете ли какво е Сеат", отговор "Това са бракувани Фолксвагени"Има и още много, не искам да засягам никого просто се шегувам :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Има и още много, не искам да засягам никого просто се шегувам ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Кажи ги и другите де :lol:;) на земята съм, някой да дойде да ме остърже:thumbs1::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

ми аз като няма кво да си преместя кво да правя???:thumbs1:нали има6е някъв преди време от нашия форум, дето се бе6е заяждал с някъф от тунинг.бг ...пишеше им селянии във форума а после идва6е в тук и се 4уде6е 6то никой от нашия форум не го защитавал...той май в последствие бе изгонен и от двата форума:0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream

ем.. мисля, че отговорът на всички въпроси свързани с tuning.bg е един, а имено: мисля.. тоест не мисля ми съм си сигурна, форумът се посещава поне 90% от деца, пубери, пъпковци.. или както искате ги наречете.. момченца с книжка от преди 1000 км и момиценца с големи мераци да са возат в бмв-та .... просто прекалено много пуберски страсти се вихрят там, че някой наистина да ги взима на сериозно.. и аз понеже не носа панталонки, само ша си прехвърла цигарата в другата ръка (; не ми се занимава с пубери..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Има и още много, не искам да засягам никого просто се шегувам ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Кажи ги и другите де :lol::dry: на земята съм, някой да дойде да ме остърже:thumbs1:;)

<{POST_SNAPBACK}>

А знаете ли защо е измислен Ford-а?За да има по-куца кола от Opel-а!

И друго чух...хи-хи:Audi-то имало 4 кръга на емблемата си, защото им давали 400 000 км гаранция,а Opel-а имал един кръг, и то задраскан!

;););)

майтап да става... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

ми аз като няма кво да си преместя кво да правя???;)

<{POST_SNAPBACK}>

:thumbs1::lol::dry:;)

Сори, ние с тези изрази тук, все за мъже.......... Понякога съвсем забравяме, че има и мадами представители на клуба. Ами за Вас....... ;) просто не се връзвайте ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Абсолютно сте прави няма смисъл да им се обръща внимание. Има и един лаф точно за тоя повод в който се казва: убий тъпака с мълчание. :thumbs1: Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Майната по едно време ги убиваше всичките в тунинг.бг, ама не с мълчание, а даже напротив. :lol: Да му се неначуди човек, изглежда такъв един благ и хрисим, а пък какви думички знае, че и колко изкусно ги комбинира... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да ве Вик, ама ме заболяа пръстите да им приказвам, артрит ша зема да фана от псуване и спрях да им влизам навътре, из форума им де, иначе у сестричките им продължавам, че ноо дърти нещо майките им, се са ми наборки :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

дърти нещо майките им, се са ми наборки :D

<{POST_SNAPBACK}>

Майките ги давай насам :D:rolleyes:MILF :D RULZZZZ ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wicked

Стига простотий аз викам. Защо да слизаме на нивото на аматьори. Не ни трябва омраза и по пътищата. А че са глупаци с бавни коли, няма спор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Стига простотий аз викам. Защо да слизаме на нивото на аматьори. Не ни трябва омраза и по пътищата. А че са глупаци с бавни коли, няма спор...

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе прав си ама не се търпи такава глупост ,наи-много се впрягам като по4нат да боготворят тъпите опели колко били вървели и про4ие простотии даже някав ов4ар изкара 4е астрата и корадо вр6 преска4ала посла пък 4етох за една вектра дето 300 дигала :D:D:rolleyes: , пък те маи освен да ръждясват за друго не стават Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Да те вектрите вдигат 300, но не км/ч, а Градуса по Целзий на водата :D:D:rolleyes:;):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
:D Значи колеги ако трябва да сам искрен март месец си взех сивик '00 преди това слезнах от Опел Вектра 97 дти двигател и откровенно казано колата не беше никак зле...напротив даваше 7-8 градско и си вървеше доста прилично за пет вратка.Сега и дума не може да става за стравнение с сивик-а не защото сам фанатик на тема хонда а защото това са две коренно различни коли.Факт е обаче че Хонда фен клуб е първия в които се регистрирах което говори че сам запленен от марката...В общи линий целта на моето изказване е не да покажа че сам горд фен на марката ( което си е така) а да обясня че като бивш собственик на опел мога да кажа че не е лоша колата.Значи отностно тунинг.бг мисля че това е място в което 90-95% от хората 1-во нямат коли 2.НЕ знаят какво е тънинг (и има ли почва у нас :rolleyes: ) и 3-то имат комплекси и са завистливи защото едно е да си фен друго е да си фанатик и хеитър.....така че кои ни мрази ...... Е ТОЙ ВЕЧЕ ПОД НАС ЛАЗИ:D!! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Да бе прав си ама не се търпи такава глупост ,наи-много се впрягам като по4нат да боготворят тъпите опели колко били вървели и про4ие простотии даже някав ов4ар изкара  4е  астрата  и  корадо вр6  преска4ала  посла пък 4етох за една вектра дето 300 дигала  :confused:  :blink:  :blink: , пък те маи освен да ръждясват  за друго не стават

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз имам тук някъде на дискове едно клипче с мисля, че е варненска турбинирана вектра, която залепи 290.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Мисля че те сами осъзнават че техните опели и голфове имат редица недостатъци пред хонда и затова ги е яд.Няма лошо човек да харесва дадена марка но сравнени технически опелите и голфовете по нишо не могат да се мерят с хонда.Но всеки сам решава който е направил избора веднъж да кара хонда много трудно преминава към друга марка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Ами аз имам тук някъде на дискове едно клипче с мисля, че е варненска турбинирана вектра, която залепи 290. Ти не гледаи само колко го дават на скоростомера 4е то4но опелите са известни със това 4е не са им особено верни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Някаква такава Вектра гледах и на Божурище с много голям мотор и вдигала над 260 км/ч., абе много лошо време даваше за показателите си, а уж нещо нагнетявало и мотора бил 2.8 ли де да знам. Може и да не говорим за една и съща кола незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Проблема е не само,че се ебават с нас ами и един с друг кво праят не е истина.Естествено има и много интелигентни хора там ама как може всяко трето изказване да е някаква тотална простотия:blink::angry: Защо остават впечатление че феновете на тунинга(каквато и кола да карат)са пълни простаци:blink::dry::confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Проблема е не само,че се ебават с нас ами и един с друг кво праят не е истина.Естествено има и много интелигентни хора там ама как може всяко трето изказване да е някаква тотална простотия:blink::angry: Защо остават впечатление че феновете на тунинга(каквато и кола да карат)са пълни простаци:blink::dry:  :confused:

<{POST_SNAPBACK}>

А защо изобщо влизате там и после се оплаквате тук? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе извадете най-полезното от тоя форум , което наистина може да ви свърши добра работа , а именно секциите купува/продава :confused: преди и аз се дразнех и псувах и те мене и т.н. , ама ся ми е през крачола :blink: кво им се впечетлявайте , като там са се събрали само бмв-маняци , които карат други марки коли щото не могат да си позволят бмв :blink: ако искате да сте от тях :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Тъй е Тино тъй е,апък аз като карам БМВ,защо скоро ще карам Хонда?Щото Хонда си е Хонда братче за тва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Пичове вижте сега! В тунинг форума има не повече от10 човека който си заслужавма да четеш какво пишат щото са в час! Говоря зя хората от Цунами и Проспиид и още неколко елемента! Останалите са пълнеж и плява! А ги е яд на Хонда щото японеца си е свършил работата! Онзи ден предлагах на един юнак помощ за колектори и турбо и го цитирам дословно: "Нема проблем копеле ама тия хонди качват по8000 оборота а астра-та не ще:offtopic:" :D Те затова беснеят и се уяждат! А иначе всяка кола е достойна за уважение! Щото и Типо-то и РС-а не са лошо направени коли!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

И www.toyotabg.net нещо взеха хонда за мезе :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Дали пък не ги е яд американците, че нито една читава кола не са направили? :D А нашите "колеги" (в особено големи кавички) много да не се отварят, щото американските автопроизводители мразят само едно нещо повече от Хонда и то е Тойота. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Аз съм фен и на двете марки (все пак имам Тойота) обаче хондажиите са задружна работа. тойота форума е Мануел. няма срещи- те повечето са в чужбина. Но никога няма да си купя американска кола, освен ако не е Мустанг или Вайпър ( и то само заради дизайна)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

S2000 vs. Z350 нейде из форума :НА ТОЙОТАкато направят такава пропорция - конски сили нс литър като Хонда тогава да приказват

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ToyotaBG.com Forum - closed by owner

кой беше да си признае :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

ToyotaBG.com Forum - closed by owner

кой беше да си признае :)

<{POST_SNAPBACK}>

Преди доста време имаше кавги в този форум и на администратора му писна и сдаде всичко. Регнаха си друг домейн и продължиха. Не си мисли, че го е направил някой умишлено :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

... вектра дето 300 дигала  :thumbs1:  :lol:  :hondarulez: , пък те маи освен да ръждясват  за друго не стават

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз имам тук някъде на дискове едно клипче с мисля, че е варненска турбинирана вектра, която залепи 290.

<{POST_SNAPBACK}>

извинате ме за :lol: имам един приятел с вектра 2.0 DOCH 150 магарета, случаино го бях изпреварил по магистралата и след няколко дни се видяхме и тои ме пита с колко сьм минал покрай него , защото той карал с около 240 а аз сам минал покраи него като се едно е бил спрял :D , а аз сам карал с не повече 190 , незнам дали са били и толкова може и по малко да са били.

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Той твоя приятел може да ти каже, че със 300 е карал. Момчето е джиткало със 140, а му се е сторило като 240. Като всички знаем Орелите много бягат. Ти клипа гледа ли го?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...