Jump to content
Guest Didko

M-Tel

Recommended Posts

Guest Didko

мда, само да отбележим за неразбралите :) Днес, неделя, 18 септ. разговорите между М-Тел <-> М-Тел са безплатни!хлъц!Ай лека, че е само 3а.м. а на мен вече ми излезна пришка на ухото :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

мда, само да отбележим за неразбралите  :)

Днес, неделя, 18 септ. разговорите между М-Тел <-> М-Тел са безплатни!

хлъц!

Ай лека, че е само 3а.м. а на мен вече ми излезна пришка на ухото  :balloon:

<{POST_SNAPBACK}>

Само да допълня, че който е на прима трябва да има мин 10лв в картата. Иначе разговорите са безплатни, ама стават 1 от 10, щото мрежата им е....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е аз затова влизам за малко в форома днес :D само докато заредя батерията 4че падна :balloon: и после продалжавам да званя :):D:D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

пи4ове внимаваите 4е само 2 4аса без пари , другото се плаща :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

Здравейте, а сега кажете вчера колко успяха да се възползват от безплатното говорене в мрежата на Мтел. Аз лично не успях. Към 9 часа мрежата поне правеше някакви опити за свръзка, но към 18 просто ми се появяваше надписа "номера е блокиран". Според мен Мтел малко се поизвърлиха като казаха че системата им ще издържи на натоварването. Представям си някой на който му се налагало да се обади, примерно накой закъсал и нуждаещ се от помощ как се е чувствал в този момент.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Както и да е - темата вече не е актуална и може да и се бие катинара или да се трие :lol: Аз лично също имах пробс с връзката, но на 2-рия, 3-тия път винаги ставаше. Но като цяло М-Тел вместо ден с безплатни разговори ни подариха ден без почти никакви разговори :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Абе да ви е честита промоцията по случй рождения ден, ама от това безплатно........за пръв път толко да ми трябва телефон и цял ден мрежата е заета, абе по-добре да се плаща ама да го има. Къв е тоя оператор дето като звъннат 1 000 000 или 1 500 000 човека и блокира. По нормалните държави постоянно си звънят и то пъти по толко и си бачкат. Май няма оператор от който да става чеп за зеле в БГ :blink: п.п. Колко пъти им честитих рождения ден и даже на всичките им майки там заради тази промоция :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...