Guest Didko #1 Публикувано 18 Септември, 2005 мда, само да отбележим за неразбралите Днес, неделя, 18 септ. разговорите между М-Тел <-> М-Тел са безплатни!хлъц!Ай лека, че е само 3а.м. а на мен вече ми излезна пришка на ухото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #2 Отговорено 18 Септември, 2005 мда, само да отбележим за неразбралите Днес, неделя, 18 септ. разговорите между М-Тел <-> М-Тел са безплатни! хлъц! Ай лека, че е само 3а.м. а на мен вече ми излезна пришка на ухото <{POST_SNAPBACK}> Само да допълня, че който е на прима трябва да има мин 10лв в картата. Иначе разговорите са безплатни, ама стават 1 от 10, щото мрежата им е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 18 Септември, 2005 е аз затова влизам за малко в форома днес само докато заредя батерията 4че падна и после продалжавам да званя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #4 Отговорено 18 Септември, 2005 пи4ове внимаваите 4е само 2 4аса без пари , другото се плаща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #5 Отговорено 19 Септември, 2005 Здравейте, а сега кажете вчера колко успяха да се възползват от безплатното говорене в мрежата на Мтел. Аз лично не успях. Към 9 часа мрежата поне правеше някакви опити за свръзка, но към 18 просто ми се появяваше надписа "номера е блокиран". Според мен Мтел малко се поизвърлиха като казаха че системата им ще издържи на натоварването. Представям си някой на който му се налагало да се обади, примерно накой закъсал и нуждаещ се от помощ как се е чувствал в този момент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 19 Септември, 2005 Както и да е - темата вече не е актуална и може да и се бие катинара или да се трие Аз лично също имах пробс с връзката, но на 2-рия, 3-тия път винаги ставаше. Но като цяло М-Тел вместо ден с безплатни разговори ни подариха ден без почти никакви разговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #7 Отговорено 20 Септември, 2005 Абе да ви е честита промоцията по случй рождения ден, ама от това безплатно........за пръв път толко да ми трябва телефон и цял ден мрежата е заета, абе по-добре да се плаща ама да го има. Къв е тоя оператор дето като звъннат 1 000 000 или 1 500 000 човека и блокира. По нормалните държави постоянно си звънят и то пъти по толко и си бачкат. Май няма оператор от който да става чеп за зеле в БГ п.п. Колко пъти им честитих рождения ден и даже на всичките им майки там заради тази промоция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #8 Отговорено 20 Септември, 2005 Ем тел, ем в гъза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове