Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,След зимното каране, гледам на 2те задни вежди е започнало да издува леко боята - ръждата явно не спи.Въпроса ми е дали може да се обработи само проблемният участък (по-малко от сантиметър) или трябва да се реже калника и да се сменят веждите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,ръждата по принцип избива отвътре на вън и следователно като удариш с флекса,този 1 см ще се превърне в доста по голяма дупка.бих ти препоръчал да си смениш директно веждите,грундирай ги добре(сикенс епоксиден грунд)и си оправи и подканика,че повечето майстори ако не им кажеш,не го бутт,а от там влиза водата към веждата.можеш да ги излъжеш и с кръпки,ама за година да речем,не повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда, ясно ми е това, за съжаление :offtopic:щом не мога да направя нещо да помогна за развитието на проблема, явно ще изчакам още една зима - поне да пробие боята

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда, ясно ми е това, за съжаление :offtopic:щом не мога да направя нещо да помогна за развитието на проблема, явно ще изчакам още една зима - поне да пробие боята

Еми можеш примерно да си купиш нови тенекии и да си я оправиш! Не само желание ти трябва, но и средства, за да караш и поддържаш добре един автомобил...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...